Wardenaar stapt over op MIE-VOIP

De telefooncentrale van Wardenaar Infrarood Verwarming in Zwaagdijk-Oost was verouderd. Bellers die doorverbonden werden verdwenen zomaar, doorschakelen naar een mobiel nummer was niet mogelijk en er was veel ruis. Maar omdat ze een nieuw, groter pand laten bouwen, was er twijfel of dit het juiste moment was om iets aan de huidige telefooncentrale te laten doen.

Een grote aanbieder kwam langs, maar gaf niet echt antwoord op alle vragen. Op een beurs in Utrecht kwam Joost Draaisma, Technisch Commercieel Manager bij Wardenaar, Richard Munter tegen. Richard vertelde over de diensten van MIEGROUP en maakte daarna een voorstel voor het aanbieden van MIE-VOIP (bellen via het internet). De installatie die MIEGROUP aanbood is mobiel en kan straks gewoon worden meeverhuisd.

Joost: “De nieuwe telefooncentrale was even wennen, maar het is zo’n verbetering. Het telefoonboek is erg uitgebreid en we kunnen nu gemakkelijk doorschakelen naar onze jongens die op locatie zijn. De verbinding is veel beter, zonder ruis en we kunnen nu gebruik maken van headsets. Heel handig als je bijvoorbeeld iets wil checken in het magazijn.”

Het huidige pand is voor de specialist in infrarood verwarming niet meer toereikend. Ze willen stappen maken. Eind 2019 betrekt Wardenaar het nieuwe pand. De volledige infrastructuur moet hier nog worden aangelegd en hier betrekken ze MIEGROUP graag bij. Er moeten beveiligingscamera’s en snelle wifi komen. Joost: “De communicatie met MIEGROUP is erg prettig. Wanneer je wat vraagt, wordt het meteen geregeld. De service is erg goed. Daarnaast werken we graag met bedrijven uit de buurt.”

Wil jij weten of MIE-VOIP ook voor jou een oplossing biedt? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0228-584888.

Meer weten over de infrarood verwarming van Wardenaar? Bezoek de website.