Veilig internet bij café Van Rooijen

Aan mensen uit Wervershoof en omstreken hoeven we niet uit te leggen wat Van Rooijen is. Het café op de hoek in Wervershoof ging sluiten, kreeg een andere eigenaar en andere naam, maar is recentelijk overgenomen door de eigenaren van de Quicksilver Bar én heeft de oude naam weer terug. Peter Dekker, mede-eigenaar, vertelt: “We konden wel 100 namen verzinnen voor het café, maar de oude naam leek ons het beste. We vroegen het aan de oud-eigenaar en die vond het een eer als we het weer Van Rooijen zouden noemen.”

Samen met zijn compagnon Alex Lindeboom heeft Peter het café grondig verbouwd. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn ze standaard geopend en voor groepen, kermis en voetbal kijken op groot scherm gaan zij ook op andere dagen open. Naast de besloten en openbare feesten die op het programma staan kun je bij Van Rooijen ook terecht voor een lekker hapje eten.

In een café komen natuurlijk veel mensen over de vloer en boven het café wonen mensen. Dan moet de WiFi goed, maar ook goed beveiligd zijn. Peter: “We gebruiken intern WiFi voor de kassa, het muziekprogramma en de tv’s. Daarnaast moeten we een goed werkend gastennetwerk hebben. MIEGROUP heeft ons geadviseerd over de WiFi en de internetbeveiliging. We willen natuurlijk niet dat er iemand bij de kas of muziek kan komen. Ook moet de communicatie tussen de kassa en de keuken vlekkeloos zijn, zodat er niet zomaar een bonnetje mist en iemand een uur op zijn eten moet wachten.”

Peter vertelt verder: “De jongens van MIEGROUP hebben kneiterhard gewerkt. Het was nog wel een gedoe, want dit is een oud gebouw. Er moesten kabels over het plafond heen getrokken worden en dat was best stoffig. Maar alles is allemaal netjes opgelost. Voor bedrijven is MIEGROUP ideaal!”

Wil jij weten of de diensten van MIEGROUP ook voor jou een oplossing bieden? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0228-584888 of info@verkoop.nl.

Meer weten over café Van Rooijen? Bezoek de website www.cafevanrooijen.nl.


(Fotocredits foto Peter en Alex: De Binding)