Hier sta je goed dankzij MIE-CAM

Veekro Bedrijfswagens in Zwaagdijk is gespecialiseerd in bedrijfswagens. Ze zijn de IVECO-dealer van West-Friesland. Naast verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens, kun je bij ze terecht voor service en onderhoud. Een enthousiast team van 15 mensen helpt klanten graag op weg.

Bij het bedrijfspand van Veekro op het WFO-terrein heeft MIEGROUP een aantal AXIS camera’s geplaatst. Wij vroegen eigenaar Raymond Veeken wat de reden was voor deze aanvraag. “Een tijdje terug hebben wij een nieuw stukje terrein aangekocht naast ons bedrijfspand. Hier staan veel voertuigen van onszelf, maar ook van andere bedrijven zoals transportbedrijven. Denk aan trailers die even niet nodig zijn. Dit wil ik beschermen, zodat zij weten ‘hier sta je goed’. Met de camera’s hebben wij ook zicht aan de voorkant, zodat we kunnen zien wie er komt en weggaat. Zo kunnen we alles in de gaten houden.”

Veekro en MIEGROUP zitten op hetzelfde industrieterrein. Raymond: “Dat vind ik handig. Daarnaast heeft MIEGROUP bij ons een aantal bedrijfswagens afgenomen. Voor mij was het logisch om hun te vragen voor de camera’s en ik heb een goede aanbieding gekregen. De jongens van de MIEGROUP waren hier vervolgens vlot, ondanks dat ze het heel druk hebben. Dus dat was heel mooi.”

Raymond: “Je wordt bij MIEGROUP goed geholpen. De helpdesk is altijd bereikbaar. Goede service is gewoon het allerbelangrijkste. Dat is bij ons ook zo. Daarmee bind en behoud je klanten.

Wil jij weten of de diensten van MIEGROUP ook voor jou een oplossing bieden? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0228-584888.

Meer weten over Veekro Bedrijfswagens? Bezoek de website www.veekro.nl.