Een volledig verzorgde MIE-experience bij Fietsenstunt.nl

  • Home
  • projecten
  • Een volledig verzorgde MIE-experience bij Fietsenstunt.nl
Fietsenstunt.nl bouwde in een aantal weken een 2.500 m2 grote kale, betonnen bunker om naar een heuse experiencewinkel. Zaterdag 30 juni jl. was de grote opening en sindsdien is het alle dagen druk.

Fietsenstunt.nl begon in 1965 als Lakkie Tweewielers in een oude bollenschuur in Onderdijk met het repareren van fietsen. Dit groeide uit tot een winkel waar ook fietsen werden verkocht en verhuurd. Het bedrijf verhuisde naar een groter winkelpand. In 2014 opende zij een winkel in Wieringerwerf en nu is de uitbreiding naar Hoorn een feit. Iedereen is welkom in het Experience Center van Fietsenstunt.nl aan de C.J.K. van Aalstweg 9 in het hof van Hoorn (het voormalige pand van BCC). MIEGROUP leverde een grote bijdrage aan de infrastructuur in deze nieuwe winkel. Ton Lakeman (mede-eigenaar) en Sander Kolenberg (commercieel manager) vertellen over onze samenwerking.

Sander: “We namen contact op met MIEGROUP omdat we op zoek waren naar een aanbieder van VoIP. Als Westfries bedrijf werken wij het liefst samen met andere Westfriese bedrijven. Wij vinden het belangrijk om te doen wat we zeggen, en dat blijkt bij MIEGROUP ook zo te werken. Al met al zijn we hartstikke tevreden.”

Ton: “In het gesprek over VoIP bleek dat MIEGROUP veel meer voor ons kon betekenen. Ze hebben de hele IT-omgeving en wifi aangelegd, diverse camera’s en televisieschermen opgehangen en het geluid in de winkel geregeld. Alles is prima verlopen. De korte lijntjes aan beide kanten zijn fijn. Zo kun je snel schakelen. En ze hebben erg goed meegedacht om de offerte passend te maken.”

Fietsenstunt.nl is net als MIEGROUP een familiebedrijf en door hard werken groot geworden. De winkel in Hoorn heeft een grote showroom met nieuwe fietsen en allerlei accessoires. Het hele gezin kan hier terecht voor een nieuwe fiets. De winkel heeft twee werkplaatsen en is op werkdagen al om 7.00 uur ‘s morgens geopend, zodat mensen voor werk of school hun fiets kunnen brengen. Sander: “We richten ons nu op het verder uitbouwen van de winkel door onze klantenstraal te vergroten en het assortiment te verbreden. Ook bouwen we online verder uit. Internet is een verlengstuk van onze winkel. Mensen oriënteren zich vaak online, maar komen dan toch graag naar de winkel. We laten klanten zo de voordelen van persoonlijk advies en onze service ervaren. Wij verkopen niet zozeer fietsen, maar een fietsbeleving.”

Wil jij weten of de diensten van MIEGROUP ook voor jou een oplossing bieden? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0228-584888.

Meer weten over Fietsenstunt.nl? Bezoek de website www.fietsenstunt.nl