Een compleet MIE-pakket bij Botman

De oude telefooncentrale van Botman Comfort Group in Zwaagdijk-Oost gaf de geest. Het kon gerepareerd worden, maar dit was helaas geen oplossing voor de lange termijn. MIEGROUP kwam al een tijdje over de vloer voor de IT, het aanleggen en beheren van het wifinetwerk en heeft het pand voorzien van ledverlichting. De lijnen tussen Marcel Botman, eigenaar van Botman Comfort Group en Richard Munter waren dus kort. Richard gaf Marcel advies over VoIP en kreeg akkoord om het te regelen.

Marcel: “Bij MIEGROUP gaat het niet direct over het product, die zetten zij niet centraal. We keken samen welke oplossing het beste bij mijn bedrijf past en hier hebben wij in overleg het beste product bij gezocht. Business is 90% gunnen en 10% prijs. Bij MIEGROUP zit dit wel goed. Ze hebben geen poeha en wat ze zeggen doen ze. Het is een plezierig bedrijf. Ik raad MIEGROUP voor 100% aan bij anderen”.

Botman Comfort Group in Zwaagdijk-Oost is 25 jaar geleden begonnen als specialist in het verwerken van comfortschuim voor onder meer bedden, stoelen en banken. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een totaalleverancier van zit- en slaapcomfort en aanverwante producten. Het onderdeel Neptune richt zich op zit- en slaapcomfort in de jachtbouw en Botman Slaapcomfort biedt particulieren handgemaakte bedden. Botman heeft veel verstand van materialen, een grote voorraad en geeft interieuradvies. Marcel: “Mede door de groei van de afgelopen jaren was er een grote behoefte om onze interne bedrijfsprocessen te verbeteren. In MIEGROUP vonden wij een klankbord. Zij ontzorgen ons compleet. Mede door de Office 365 omgeving voor documenten en e-mail die zij voor ons implementeerde, kunnen wij nu overal onze bedrijfsgegevens raadplegen. Dit in combinatie met onze Cloud centrale van MIE-VoIP zijn wij overal optimaal bereikbaar. Wij hebben een aantal vestigingen in Zuid-Europa voor de verkoop van onze nautische producten. Ook hier is met het MIE-VoIP systeem gewerkt, waardoor deze telefoons in dezelfde centrale zitten als in Zwaagdijk”.

Marcel: “Momenteel zijn we bezig met het vergroten van het pand. Er komt een extra hal aan, zodat de productie verder kan worden uitgebreid. Ook hier zullen wij weer gebruik maken van de technische expertise en kennis van o.a. MIE-Tech, MIE-Cam en MIE-Wifi. Met de uitbreiding zullen wij gaan werken met handscanners voor de urenregistratie per project, hiervoor hebben wij een stabiele wifi-verbinding nodig die MIEGROUP levert en onderhoudt”.

Wil jij weten of de diensten van MIEGROUP ook voor jou een oplossing bieden? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0228-584888.

Meer weten over Botman Comfort Group? Bezoek de website.