Cameratoezicht voor Bedrijvenpark WFO

Bedrijvenpark WFO in Zwaagdijk is voor iedereen toegankelijk en dat kan met name ’s nachts en in weekenden wel eens leiden tot ongewenste situaties. De wens voor een camerasysteem werd steeds groter. MIEGROUP verzorgde samen met Vitasys een hoogstaand camerasysteem met kentekenregistratie.

Het WFO Bedrijvenpark is gesplitst in een westelijk deel en een oostelijk deel. De delen wordt doorsneden door de provinciale weg N240/Markerwaardweg. Die weg sluit ten zuiden van het bedrijvenpark aan op de provinciale weg N302. De afgelopen jaren is de bedrijvigheid op Bedrijvenpark WFO flink toegenomen, en daarmee de behoefte aan een goed camerasysteem. MIEGROUP werd benaderd om cameratoezicht met kentekenregistratie te verzorgen voor het gehele bedrijvenpark. Een mooie klus die MIEGROUP samen met Vitasys met plezier heeft opgepakt.

Met MIE-CAM biedt MIEGROUP camerabeveiliging die 24/7 registreert, opneemt en opslaat. Via de app op uw smartphone of tablet kijkt u overal live mee. Het monitoren van de gebeurtenissen is handig om bijvoorbeeld verdachte handelingen terug te kijken en te gebruiken als bewijsmateriaal.