Nieuws

Nieuws van MIEGROUP:


MIEGROUP Goes For IT

Groot nieuws! Vanaf 1 november 2021 wordt de MIEGROUP onderdeel van GoforIT. Deze twee partijen gaan samen verder als één IT-partner. Een grote verandering, maar voor u als gewaardeerde klant, blijven dezelfde vertrouwde collega’s het aanspreekpunt.

Allebei de bedrijven hebben exact hetzelfde DNA en bij elkaar opgeteld ondersteunen de MIEGROUP en GoforIT al bijna 40 jaar met veel plezier klanten op het gebied van IT.
GoforIT onderscheid zich in een sterke dienstverlening voor zakelijke klanten en de agrarische sector in West-Friesland. De MIEGROUP heeft een landelijke dienstverlening voor educatieve en zakelijke klanten.

Door de bedrijven samen te laten smelten, gaan zij elkaar versterken op alle mogelijke gebieden. Hierbij kan gedacht worden aan IT-dienstverlening, VOIP, Camerabeveiliging, installatietechniek en webdesign. Hierdoor wordt het portfolio helemaal compleet gemaakt. De huidige markt vraagt om een flexibele dienstverlener die een totaalpakket kan aanbieden en de klant kan ontzorgen. Met dit uitgebreide portfolio kan dit doel zeker gehaald worden.
De servicedesk voor de klanten groeit dankzij deze belangrijke stap van samensmelting van beide bedrijven. De klanten worden sneller geholpen en de kennis van de medewerkers wordt gedeeld, waardoor de dienstverlening naar een hoger niveau getild kan worden.

Dat de MIEGROUP onderdeel wordt van GoforIT is een weloverwogen beslissing geweest van beide partijen. De directie van GoforIT, bestaande uit Simon Koomen en Piet Koorn, zijn in gesprek gekomen met de directeur van de MIEGROUP, Richard Munter. Hierbij zijn de visie van de MIEGROUP en de rol van Richard besproken. De persoonlijke ambities van Richard liggen sinds enige tijd minder in de IT-dienstverlening en meer in het transport.

In de huidige, veel vragende markt, is het van groot belang dat een dienstverlener zijn kwaliteit kan waarborgen en deze continu probeert te verbeteren. Door met de MIEGROUP onderdeel te worden van GoforIT is Richard van mening dat de gezamenlijke servicedesk van medewerkers groeit in capaciteit en expertise.
Richard is enorm trots op het resultaat dat hij samen met zijn team in de afgelopen 21 jaar heeft behaald met de MIEGROUP. Het is nu tijd voor een nieuwe stap, en dat is onderdeel worden van het mooie GoforIT.

Doordat de MIEGROUP onderdeel wordt van GoforIT heeft Richard meer tijd voor zijn andere ambitie, transport. Transport verzorgen is een jongensdroom van Richard waar hij nu meer ruimte voor krijgt.
Uiteraard blijft Richard verbonden en betrokken en zal hij bereikbaar blijven voor de klanten. De organisatorische en operationele zaken worden geleid door Simon en Piet. Het team gaat er alles aan doen om de klanten naar tevredenheid te helpen en te ondersteunen op IT-gebied.

Om de klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, is het van belang dat zij weten hoe zij de servicedesk kunnen bereiken. De helpdesk van GoforIT is bereikbaar op telefoonnummer 0228-712058. Per mail is de helpdesk bereikbaar via support@goforit.nl .
Mocht u bekend zijn met de email adressen en telefoonnummers van de MIEGROUP, kunt u de servicedesk hier uiteraard ook op blijven bereiken.

Graag probeert GoforIT de administratie voor zowel de klanten als de medewerkers goed overzichtelijk te houden en zoveel mogelijk synergie te vinden in de werkwijze van beide bedrijven. Vanaf 1 november zullen alle supportwerkzaamheden en de servicecontracten gefactureerd worden vanuit GoforIT. Voor de klanten van de MIEGROUP betekent dit een nieuwe lay-out. Er zit een overgangstijd in, waardoor de klanten wellicht eerst nog gefactureerd worden op de oude, bekende wijze. Vanaf 1 januari 2022 zal alles omgezet zijn en gaat alle facturatie en administratie vanuit GoforIT.
Indien er vragen zijn over de samensmelting van de bedrijven, of andere inhoudelijke vragen, staat het team uiteraard voor u klaar.
Afgelopen vrijdag met de samensmelting was het helaas niet mogelijk iedereen op de foto te krijgen.
Voor een totaal overzicht van het team kunt u kijken op:
Het team van GoforIT | GoforIT

Datum 17-12-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Fijne feestdagen!

Namens alle collega's van de MIEGROUP willen wij familie, vrienden, klanten, leveranciers, bekenden en (misschien nu nog) onbekenden om ons heen bedanken voor het afgelopen jaar en wij hopen elkaar gezond en wel in 2021 weer te zien/spreken of tegen te komen.

Maak er (binnen de richtlijnen) iets moois van met elkaar!

Met hartelijke groet, Team MIEGROUP

Datum 10-12-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Gratis demo!

Voor alle scholen staat het nieuwe jaar bijna voor de deur en wat is er nu prettiger dan het nieuwe jaar te beginnen met een verversing van de oude materialen? Een verse start met een schone lei en niet te vergeten mooie, nieuwe en volledig naar de nieuwste ontwikkelingen ontworpen interactieve Touchscreens.

Promethean is al jaren hét toonbeeld en voorbeeld van het ideale digibord voor de educatieve ondersteuning. Niet voor niets zijn ze wereldmarktleider op het gebied van educatieborden.
Ontwikkeld door leerkrachten, voor leerkrachten is hierbij ook echt van toepassing!

Wist u dat:
- Wij dé Promethean dealer zijn in Noord-Holland en omstreken?
- Dat wij 20 jaar ervaring hebben in het onderwijs en dat wij naast digibord leverancier ook netwerkbeheerder en installateur van digiborden zijn?
- Kortom alles onder 1 dak om u te ontzorgen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking en proefplaatsing van een Promethean Digibord bij u op school!
Wij weten dat u na het zien van deze schermen ons enthousiasme deelt!

#ICT #installatietechniek #miegroup #digibord #activpanel #baanbrekend #educatie #promethean

Datum 03-12-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Dienstverlening…hoe werkt dat?

Bij dit woord zijn we allemaal geneigd om als eerste aan de zorg te denken maar dienstverlening is niet zomaar op 1 gebied te vangen.

Wij weten inmiddels allang dat wij staan voor een complete vorm van dienstverlening op gebied van ICT en installatietechniek. In dit moment, gevangen met iedereen om ons heen, blijkt dat wij erin slagen om met elkaar garant te staan voor juist díe dienstverlening waarmee wij het verschil maken.

Ervaar het zelf, bij de MIEGROUP bent u nooit een nummer!#dienstverlening #servicealsvanouds #nothingbeatsamiegroupemployee #ICT #service #installatietechniek #miegroup

Datum 27-11-2020
“Service als vanouds?

Ja, dat zeggen ze allemaal.
Maar waar blijkt nou uit dat jullie bij de MIEGROUP deze service verlenen?”

Nou, als je in 1 week tijd 2 x een attentie van klanten opgestuurd krijgt omdat ze zo blij zijn met de MIEGROUP dan kunnen we gerust zeggen dat onze service is zoals het moet zijn.

Wederom hebben wij vandaag een tevreden klant die zijn dankbaarheid zeker niet onder stoelen of banken steekt! Dit zijn dingen waar wij trots op zijn! Dank aan basisschool het Startpunt uit Den Haag (en in het bijzonder Sebastiaan) voor deze waardering met bijbehorende attentie namens iedereen van de MIEGROUP!

Goed weekend en proost!
#miegroup #ict #servicealsvanouds #miecloud #nothingbeatsamiegroupemployee #bedankt #weekend #proost

Datum 26-11-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Help!

Bent u ook wel eens iets kwijt?

Wist u dat wij bij de MIEGROUP vaak in staat zijn om verloren gegane data terug te vinden terwijl u dacht dat deze data hopeloos verloren is gegaan omdat uw computer/laptop gecrasht is en daardoor reddeloos verloren lijkt.

Neem in deze gevallen eens contact met ons op, dan gaan wij voor u kijken wat er nog gered kan worden.

De veelzijdigheid van de MIEGROUP ten top!#miegroup#ict#crash #datakwijt #help #helpdesk

Datum 24-11-2020
Tevreden klanten is waar wij naar streven!

Tevreden klanten, dat is waar wij het voor doen elke dag bij de MIEGROUP.

Vandaag zijn getrakteerd door de Maria Montessorischool te Den Haag, wij gaan heerlijk smullen van de Tony repen, Zora heel erg bedankt !#miegroup #ict #helpdesk #24/7 #servicealsvanouds #miecloud #nothingbeatsamiegroupemployee

Datum 19-11-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Projecten

Wij hebben Zwembad De Zeehoek in Wervershoof voorzien van een VoIP telefoonsysteem, waarmee zij optimaal bereikbaar zijn voor hun klanten.

Bart Timmer van De Zeehoek: ”Wij zijn blij met het advies van de Miegroup om over te stappen naar VoIP, zowel het advies als de uitleg was heel fijn, vragen werden meteen beantwoord door Michel.

We beschikken nu over meerdere toestellen die tegelijk beantwoord en uitgebreid kunnen worden. Zo kunnen wij onze klanten eerder te woord staan en beter van dienst zijn.”#ZwembadDeZeehoek #VoIP #Zwemmen #ICT #Miegroup #bellenviainternet #IP #service

Datum 13-11-2020
Coverstory; Oprichter MIEGROUP, van digitale snelweg naar asfalt, Westfriese Zaken november 2020Richard Munter, een bekend en vertrouwd gezicht binnen ondernemend West-Friesland, gaat zijn droom achterna. Of beter gezegd: rijdt zijn droom achterna! Ondanks dat zijn bedrijf, de MIEGROUP, als totaalaanbieder van ICT-oplossingen, het in deze coronatijd drukker heeft dan ooit, heeft hij de kans om de dagelijkse leiding in andere vertrouwde handen over te geven om zijn grote wens in vervulling te laten gaan.

Redenen genoeg voor Westfriese Zaken om in Zwaagdijk kennis te maken met de mannen die de dagelijkse leiding van hem over nemen: Joey Smit en Erwin Bakker. Het motto is en blijft (en is misschien wel meer dan ooit van toepassing): Service als vanouds! “We bouwen verder op wat Richard heeft neergezet. Natuurlijk zit hij als eigenaar en directeur ook nog steeds aan het stuur, alleen wat meer op afstand.”

Het gaat goed met de automatiseerder uit Zwaagdijk. Daarom kan Richard met een gerust hart de leiding van zijn bedrijf (en dat blijft het vooralsnog) overgeven om zijn andere grote droom waar te maken: hij verruilt de digitale snelweg voor het asfalt om vrachtwagenchauffeur van zijn eigen transportbedrijf te worden. Iets waar hij als kind, met een Scania-poster boven zijn bed, al van droomde. Hij kan nu zijn droom waarmaken dankzij een sterk team dat de continuïteit en kwaliteit van de MIEGROUP blijft waarborgen.

Juist in deze moeilijke tijd onderscheidt de MIEGROUP zich als totaalaanbieder van ICT-oplossingen. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat bedrijven, met steeds meer personeel dat thuis moet werken, door kunnen draaien. Deze situatie zorgt voor extra vraag naar automatisering en installaties. En dan kom je al gauw terecht bij een specialist die vakmanschap combineert met service en creatief meedenken. Want standaardoplossingen zijn er vaak niet.

“Nu komt het eropaan dat je laat zien wat je in huis hebt”, zegt Joey Smit (26). In de dagelijkse leiding van de MIEGROUP gaat hij als hoofd ICT met bedrijfsleider Erwin Bakker (40) een belangrijke rol spelen. Joey begon als jong broekie van 16 als stagiair bij het bedrijf dat Richard in 2002 startte. Hij kwam als netwerkbeheerder jarenlang bij ondernemingen over de vloer en die ervaring is van grote waarde in zijn nieuwe rol. Hij weet vanaf de werkvloer waar hij over praat. Veel klanten kennen hem al: “Ik ben natuurlijk geen nieuw gezicht voor de klanten omdat ik zelf degene ben die altijd op locatie kwam. Dat geeft ook continuïteit.”

Erwin was voor zijn overstap naar MIEGROUP bedrijfsleider bij Deen en vult met zijn managementachtergrond Joey perfect aan bij het aansturen van de onderneming: “Dat MIEGROUP een geweldig bedrijf is om voor te werken, komt mede door de service. Ik weet heus wel dat elk bedrijf dat van zichzelf vindt en zegt, maar hier is het echt zo. Klanten betalen per apparaat een vast bedrag per maand of jaar. Wij zorgen ervoor dat het blijft werken. Punt. Of we dat nou op afstand moeten doen of langskomen, maakt niet uit. De voorrijkosten, alles zit er bij in. Kan je niet printen? Wij lossen het op. Al moeten we er tien keer voor langskomen. Dat doen we allemaal voor hetzelfde, vaste bedrag.”

MIEGROUP is in het hele land actief voor onderwijsinstellingen, stichtingen, het MKB, groot zakelijke bedrijven en steeds meer particulieren. Joey: “Je ziet een verschuiving van vaste servers naar werken in de zogenoemde cloud. Waar er internet is, kun je werken. Dat maken wij helemaal in orde.” Erwin: “Ondernemers vragen ook steeds meer om de werkplekken van hun werknemers Arbo-technisch in orde te maken. Niet iedereen heeft thuis een goed bureau met een goede stoel en het scherm aan een beugel. Nou leveren wij geen bureaustoelen, maar natuurlijk geven we ook advies als we toch die printer en computer moeten leveren en installeren. De cloud wordt steeds belangrijker in de bedrijfsprocessen. Iedereen is zo met elkaar verbonden en daardoor draaien bedrijven eigenlijk ongestoord door.”

Digitaal vergaderen

Voor velen al gewoon in deze coronatijd is dat er steeds meer digitaal wordt overlegd, met programma’s als Zoom en Teams. Joey: “Je ziet inderdaad enorme verschuiving naar online meetings. Uiteraard faciliteren we daar ook in. Er ontstaan ook nieuwe vragen. De webcams waren niet aan te slepen. Er is ook behoefte aan het compleet in beeld brengen van mensen die met elkaar in één ruimte zitten als ze digitaal vergaderen met mensen ergens anders. Dat vraagt ook weer speciale microfoons en camera’s die hun werk blijven doen, wie er ook spreekt. Al dat soort oplossingen leveren we.” Erwin voegt toe: “Het draait in coronatijd erg om (remote) werkplekken installeren en beheren, maar dat is lang niet het enige wat we doen. Ook in deze tijd moeten onze installateurs bij de klanten komen en veilig werken. Dat vraagt om ambachtelijkheid en oplossingsgericht denken om de veiligheid voor iedereen te waarborgen. En dat lukt. De vraag naar draadloos neemt ook toe doordat mensen meer afstand houden op kantoor. Dat gaat niet als je allemaal in het zelfde contact in de muur moet inloggen. Met een dekkend Wifi-netwerk door het hele pand kan de ruimte veel beter worden benut.”

Erwin en Joey hebben er zin in. Erwin: “Wij gaan niet rustig op de winkel passen maar bouwen door op wat Richard heeft neergezet. Dat betekent blijven leren en het steeds beter willen doen. Onze klanten verdienen dat. Helemaal in deze tijd. Het is heel dankbaar werk dat we deel mogen uitmaken van de continuïteit van andere ondernemingen.”

Datum 12-11-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Trucker?

Een warm welkom aan iedereen!Deze Tech Thursday geen informatie over oplossingen en diensten die wij onze trouwe, en nieuwe klanten verstrekken, maar de recente ontwikkeling binnen de MIEGroup, waar de service nog steeds als vanouds is.

Vanaf morgen in de Westfriese Zaken: Van digitale snelweg naar asfalt, een diepte-interview met Erwin Bakker, bedrijfsleider en Joey Smit, Hoofd ICT van de MIEGroup.

www.westfriesezaken.nl

#trucker #rinsmatransport #miegroup #ict

Datum 20-10-2020
Ondernemersvereniging zorgt voor realisatie van bewaking WFO
Datum 09-10-2020
Joey heeft een nieuwe bedrijfsauto

Misschien bent u onze collega Joey al tegen gekomen in zijn nieuwe disco. Zo niet, aan de nieuwe stickers van Kramer belettering kunt u hem nu van afstand al duidelijk zien aankomen.

@kramerbelettering bedankt weer voor het fijne resultaat en @peetersbedrijfswagens bedankt voor de fijne levering van deze mooie Landy#trots #miegroup #servicealsvanouds #nothingbeatsamiegroupemployee

Datum 08-10-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Slechte WiFi?

Heb je met thuiswerken last van slechte wifi? Klagen je kinderen dat ze op hun kamer geen wifi hebben? Bel of mail ons dan en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Corona kunnen we niet verhelpen, slechte wifi wel. Voor elk huishouden of bedrijf bieden we een geschikte oplossing.

info@miegroup.nl of bel 0228-584888
Datum 08-10-2020
Fotoshoot Noorderkerk Hoorn

Fotoshoot, het is alweer die tijd van het jaar, we houden je op de hoogte van deze hemelse shoot. Noorderkerk Hoorn#miegroup #wifi #shoot #hemels #noorderkerk #hemelsewifi. #noorderkerkhoorn #nothingbeatsamiegroupemployee

Datum 02-10-2020
Onze helpdesk heeft een nieuwe servicewagen

Misschien bent u onze collega Collin al tegen gekomen in zijn nieuwe Caddy. Zo niet, aan de nieuwe stickers van Kramer belettering kunt u hem nu van afstand al duidelijk aanzien komen.

@kramerbelettering bedankt weer voor het fijne resultaat en @peetersbedrijfswagens bedankt voor de fijne levering van deze mooie Caddy.#trots #miegroup #servicealsvanouds #nothingbeatsamiegroupemployee

Datum 23-09-2020
Terugblik en vooruit kijken

5 jaar terug op de dag af stond bij ons het bedrijf vol, er zouden misschien 25 mensen bij de opening zijn en Misschien in de avond nog wat vrienden en familie van medewerkers, nee het was direct vanaf de start ram vol.

Als je de dat afzet tegen de dag van vandaag dan kun jij jezelf het bijna niet meer voorstellen, lange tafels, iedereen bij elkaar, eten, drinken en genieten.

Frank Bot deed de catering perfect en niemand kwam iets te kort en niemand merkte dat we voor deze aantallen helemaal niet voorbereid waren, en wat was het een feest en in alle opzichten, een onvergetelijke dag en avond en nacht die mij voor altijd bij zal bijblijven.

En dan is het vandaag ineens 5 Jaar verder, de tijd is voorbij gevlogen.

Nu anno 2020 staat er een prachtig bedrijf met een top team, zoals eerder eens aangegeven in een interview of vraaggesprek is het er een management laag en ben ik een ander bedrijf aan het heropbouwen en ben als adviseur betrokken bij de MIEGROUP en kom daar nog heel graag en het voelt nog steeds als een warm bad.

Op de eerste plaats wil ik een aantal mensen bedanken voor de afgelopen 5 jaar en de aankomende 50 jaar: Achter elke succesvolle en onsuccesvolle man staat een kei van een vrouw die zorgt dat ik ondanks mijn capriolen, al mijn impulsen en dromen waar mag maken, Renske, Yvonne mijn zus, mijn ouders, mijn schoonouders, familie, vrienden, en adviseurs van de afgelopen tijd.

Niels Deen, bedankt voor de begeleiding van de afgelopen jaren, en het avontuur wat wij samen mochten beleven in het ontdekken, vinden en behouden.

Alle klanten bedankt, toeleveranciers, en ondersteunde bedrijven.

En vooral Team MIEGROUP, wat hebben we geknald 5 jaar lang, sommige van jullie hebben een andere werkplek of uitdaging gevonden maar man man man wat is er hard gewerkt, het huidige team onder leiding van Erwin en Joey. Helemaal top, en die blijvers die al 10+ bij en met ons willen werken, ben trots als die ene aap…….

Iedereen bedankt, en op naar de volgende 5 jaar.

Vol trots, Richard Munter. MIEGROUP bedrijven / Rinsma Transport BV.

#nothingbeatsamiegroupemployee#leef #geniet #tijdkomtnooitterug #haaleruitwaterinzit #knallen

Datum 17-09-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: DigibordenPromethean is ontwikkeld door en voor docenten. Deze en volgende week mogen we 16 borden installeren bij 3 van de scholen waar wij de ICT verzorgen.

Wij leveren goedkoper dan online, de beste borden in de markt.


Voor info contact de MIEGROUP!
verkoop@miegroup.nl, 0228-584888, www.miegroup.nl

Voor meer info over de borden:https://www.prometheanworld.com/nl/

#promethean #digiborden #schoolborden #ict #miegroup #uvraagtwijleveren
Datum 09-09-2020
MIEGROUP uw touchscreen leverancier!

De eerste schermen staan alweer klaar, wij gaan de aankomende tijd weer veel klanten blij maken met de nieuwste technieken op het gebied van touch en lesgeven.#miegroup #trots #promethean #mooispul #mie-touch #mie-Tech #nothingbeatsamiegroupemployee

Datum 20-08-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Gratis grotere OneDrive en Sharepoint in de cloud.

In verband met het vele (professionele) thuiswerken heeft Microsoft aangekondigd dat het flinke veranderingen heeft doorgevoerd in haar clouddienst.
Maximale bestandsgrootte van 15 naar 100GB en een verbeterde synchronisatie.

Bestanden delen via Teams is ook nog makkelijker gemaakt. Een link delen is voldoende. Je kan zo makkelijker bepalen wie je wel- of niet het bestand stuurt.
En nog vele andere redenen waarom de keuze voor Cloud-opties van Microsoft dé juiste keuze is.

Bel nu de Miegroup voor een migratie of overstap!
0228-584888 of http://www.miegroep.nl/mie-cloud

#cloud #office365 #miegroup #onedrive #overstappen #migratie
Datum 10-08-2020
MIEGROUP in de Westfriese zaken: Miegroup regelt knettergoeie WiFi!

Lees aankomende week de nieuwe Westfriese Zaken met o.a. een stukje van ons, en voor onze klanten waar wij trots op zijn. https://westfriesezaken.nl/
Datum 07-07-2020
Jelle en Collin geslaagd!
Vorige week was voor ons een zeer geslaagde week, en zeker voor Jelle en Collin, beide zijn geslaagd voor hun opleiding. Mannen, van harte gefeliciteerd.#trots #eigenkweek #professionals #nothingbeatsamiegroupemployee

Datum 18-06-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Office 365

Office 365, ik hoor het regelmatig vallen, maar is het ook wat voor ons?!?

Office 365 is een cloud gebaseerde dienst die wordt gehost door Microsoft. Met Office 365 heeft u vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, Office Web Apps, al uw bestanden en webvergaderingen. De MIEGROUP kan de implementatie van Office 365 en de migratie en integratie van uw bestaande omgeving naar Office 365 voor u verzorgen, zodat gebruikers probleemloos gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden.

Het is ook mogelijk dat wij het beheer van u overnemen en ondersteuning voor eindgebruikers leveren via onze eigen helpdesk. De grote van de organisatie maakt niet uit, van eenmanszaak tot multinational, van kinderopvang tot universiteit, Office 365 is voor elke organisatie.

Wie gingen u voor?

We hebben onder andere de volgende klanten reeds mogen migreren naar Office365

- B-consult
- Neptune Nautisch Comfort
- Botman Slaapcomfort
- Cas Pronk Renovatie en Onderhoud B.V.
- Barry Grent en Silvia Grent-Boon van Grent Gevelrenovatie BV
- Gewoon Lekker, Gewoon Lekker, Gewoon Lekker en Gewoon Lekker
- Infra Light Engineering BV Zwaag
- Vakantiepark Het Grootslag
- Aannemersbedrijf Teerenstra B.V.

Dit is slechts een kleine greep uit vooral de regio West-Friesland. Daarnaast hebben we al vele andere bedrijven en scholen mogen verwelkomen, ondersteunen en begeleiden met een migratietraject

Voordelen van Office365:
Op elk device, via elke browser en op elke plek werken; Office 365 biedt vele voordelen die de productiviteit van uw organisatie verhogen.

Met Office 365 beschikt u altijd over de laatste versie van Office software. Microsoft garandeert een beschikbaarheid van 99,9%. Doordat Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al kennen en gebruiken, zoals bijvoorbeeld Word, Excel en Outlook, kunnen zij er direct mee aan de slag zonder extra training voor het basisgebruik van deze applicaties. Office 365 is een cloud-oplossing die uw eigen ICT ontlast op gebied van onder andere beheer van servers en de uitrol van software naar de PC's, laptops enzovoort.

Voor meer informatie, neem contact met ons op 0228-584888 of verkoop@miegroup.nl

Tot snel!

Datum 11-06-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Akuvox?!?!?!

Bestel deze maand uw intercom systeem en maak kans op gratis installatie!

Er zijn zo ontzettend veel verschillende deurbelsystemen dat je door de bomen de deurbel niet meer ziet. Gelukkig zijn wij uw service partner die alles reeds voor u heeft uitgezocht.

We hebben sinds kort het gunstig geprijsde merk Akuvox in ons assortiment. Akuvox levert slimme intercom oplossingen voor een grote variëteit aan gebouwen. Van groot kantoorpand tot een magazijn in de achtertuin of gewoon thuis op de bank.

Ze heb je intercom systemen met en zonder camera. Maar je kan er ook een toegangspoort van maken waarbij je toegang kan krijgen doormiddel van:

- Een code
- Bluetooth verbinding met je telefoon
- Gezichtsherkenning
- NFC

Via de app kan je dan ook op elk moment van de dag zien wie er van de collega’s in het pand aanwezig is.

Klik op de link voor een korte demo: https://www.akuvoxsmartplus.com/#h_how

Interesse? Bel of mail ons 0228-584888 of verkoop@miegroup.nl

#intercom #gratis #deurbel #miegroup #mietech #nothingbeatsamiegroupemployee


Datum 04-06-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: MIE-VOIP

Bellen via het internet doet u met Voice over IP. Het maakt zakelijk bellen overal beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt.Op kantoor via de vaste telefoon en onderweg door middel van de app op uw eigen mobiele telefoon. U bespaart flink op uw huidige kosten voor telefonie. MIEGROUP biedt voordelige abonnementen en verzorgt de inrichting en implementatie van de telefooncentrales.

VoIP levert een grote kostenbesparing op. Onze gebruiksvriendelijke beheeromgeving maakt beheren van het telefoonverkeer eenvoudig, of het nu om één locatie gaat of meerdere.
Datum 28-05-2020

MIEGROUP TECH THURSDAY: TECH IS MAATWERK

Technologische ontwikkelingen zijn bijna niet bij te benen als het niet je werk/hobby is.
Om alle gebruikers en klanten hiermee te ondersteunen hebben wij een dedicated helpdesk.

De helpdesk is de vertaalslag tussen mens en machine.

Op de foto staat onze stagiair Jelle. We zijn zo blij met hem dat hij na zijn stage bij ons in dienst komt. Jelle helpt soms op 3 schermen tegelijkertijd de klanten om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Terwijl hij dat doet is hij dan ook regelmatig met meerdere laptops bezig om ze (opnieuw) te installeren of te repareren. Alles om de klanten zo snel mogelijk te helpen en de laptops of desktops weer zo snel mogelijk bij de klant terug te krijgen.

Ben je klant of wil je klant bij ons worden? Voor Jelle (en ons) ben je geen nummer.

MIEGROUP helpdesk voor:
- technische ondersteuning
- probleem oplossing
- gebruikersvragen
- hulp op afstand
- onderhouden van systemen als servers/ wifi/ camarasystemen/ enz op afstand
- automatiseren van systemen
- installeren/ repareren van nieuwe devices
- onderzoek doen naar de nieuwste ontwikkelingen in onze vakgebieden
- een gezellig gesprek#gezichtbijeennaam #helpdesk #topper #stage #miegroup #mietech #nothingbeatsamiegroupemployee

Datum 28-05-2020
We hebben een winnaar!

Vanmiddag de winnaar blij gemaakt met de Acer One 10.

Houd onze pagina in de gaten voor meer nieuws en acties!Datum: 07-05-2020Datum: 25-05-2020
Waardering is erg fijn en lekker!

Waardering is fijn en erg lekker!Trots op het MIEGROUP team!
Fijn om ons steentje bij te dragen is deze vreemde tijd!

#corona #hulp #nietalleshoefdgeldtekosten #bedankje #graaggedaan #waardering #nothingbeatsamiegroupemployee
Datum: 14-05-2020 WIL JIJ WINNEN op MIEGROUP TECH THURSDAY???

Het is tijd om wat weg te geven. Nu we veel thuiswerken of (nog) niet naar school kunnen, zijn laptops en tablets bijna niet meer te krijgen. Daarom geven wij er deze week 1 weg ter waarde van 300 euro!

Wat moet je hiervoor doen?

- Deel dit bericht.
- Vind onze pagina leuk.
- Tag iemand die deze Acer One 10 volgens jou verdient.

Dinsdag 19 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

#acer #winnen #gratis #miegroup #actie #nothingbeatsamiegroupemployee

Datum: 07-05-2020MIEGROUP TECH THURSDAY
Corona kunnen we niet verhelpen, slechte wifi wel. Voor elk huishouden of bedrijf bieden we een geschikte oplossing.
De Corona maatregelen worden iets versoepeld maar toch moeten we nog steeds zoveel mogelijk thuis werken. Ook zitten de leerlingen van het voortgezet onderwijs nog minimaal een maand thuis en wanneer ze dan eindelijk op hun kamer aan hun huiswerk bezig zijn, is het maar te hopen dat de WIFI goed werkt. Maar ook als je zelf thuis werkt wil je geen gedoe hebben met bereikbaarheid.

Is het eindelijk tijd om te relaxen en kan je met mooi weer ontspannen in de tuin, dan wil je op je dooie gemakje streamen, facebook bekijken of een potje wordfeud spelen zonder dat dit van je abonnement afgaat.

Heb je de laatste tijd ervaren dat de wifi niet top is? Bel of mail ons dan en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

info@miegroup.nl of bel 0228-584888Datum: 30-04-2020
MIEGROUP TECH THURSDAY: Microsoft Teams

Bijna een miljard mensen gebruiken Microsoft Office. Sinds 1997 bestaat Microsoft Teams. Teams, is een communicatie- en samenwerkingsplatform dat chatmogelijkheden, videoconferentie, bestandopslag (waaronder gedeelde bestanden) en integratie van applicaties (waaronder excel, word, powerpoint enzovoort) samenbrengt. De dienst is geïntegreerd in het abonnement Office 365 van het bedrijf.

Sinds kort (ongeveer 6 weken) wordt Microsoft Teams veel gebruikt als samenwerkingsplatform. Het aantal gebruikers met ruim 70% gegroeid tot 75 miljoen dagelijkse gebruikers.

Meer weten over Office 365 of Microsoft Teams of wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail: info@miegroup.nl of bel onze ICT afdeling op 0228-584888

#office365 #microsoft365 #microsoftTeams #microsoft #miegroup #thursday #communicatie #onlinevergaderen #samenwerken #documentendelen #videovergaderen #thuiswerken

Datum 24-04-2020
Afronding van een mooi project

Er wordt weer geladen bij de MIEGROUP, de voorlopig laatste ronde laptops. Voor onze klanten hebben wij de afgelopen weken 100den laptops belangeloos voorbereid om de kinderen te kunnen voorzien van laptops voor hun online klas. Gelukkig hebben we de transporteur erg in de buurt en wil deze zich ook inzetten om te zorgen dat alle kinderen thuis hun lessen kunnen volgen. Wij bedanken DHS, Rinsma Transport en alle partijen voor dit mooie project.

#rinsmatransport #miegroup #DHS #nothingbeatsamiegroupemployee
Datum 09-04-2020
MIE-gym

MIE-gym is een feit, als je dan toch een kantoortje over heb, en de sportschool voorlopig dicht. #gezond #fitness #gym #nothingbeatsamiegroupemployee
Datum 08-04-2020
Lekker, taart als dank!

Hier doen we het voor: blije klanten, straks even een rondje langs de collega’s om deze heerlijke taartpunten uit te venten. Interslash heel erg bedankt, we gaan er van smullen Sjerk.

#bedankje #leuk #top #lekker #taart #nothingbeatsamiegroupemployee


Datum 02-04-2020
Ondanks Corona draaien we zoveel mogelijk door!

Vandaag de eerste 5 scholen voorzien van nieuwe laptops, hiermee kunnen de kinderen beter thuis les krijgen, en contacten met hun leerkracht via teams.

#teams #office365 #microsoft365 #HP #DHS #nothingbeatsamiegroupemployee


Datum 18-03-2020
Dag 3, Corona

En dan is dag 3 aangebroken, en kijken wij terug op 2 vreemde maar succesvolle dagen.
Afgelopen zondag ging bij ons het noodprotocol van kracht, wij ondersteunen met ons IT bedrijf een kleine 3700 apparaten / eindgebruikers, en stel je eens voor dat die allemaal tegelijk zouden bellen.

Dus er zat maar 1 ding op, opschalen als een gek, ouders, kinderen, alles wat een telefoon kon opnemen gereed maken voor die maandag 9.00 uur want dan zou het helemaal los gaan.

En dan al die niet tevreden klanten die niet tijdig geholpen konden worden! ik kan je vertellen dat ik was vanaf zondag tot gistermiddag wakker was, niet geslapen want op IT gebied zou het losgaan! En dan komen maandag ochtend de eerste berichten online van onze collega’s., lees uw IT partij, want u bent nog geen klant bij ons.

Hun helpdesk loopt vol, of je ze niet wil bellen maar mailen en dat iedereen daar gerust geholpen gaat worden, alles is staat van angst, alles in paniek, ze lopen over…..

Aangekomen op ons kantoor want de overige medewerkers zaten thuis klaar, doe ik met een vreemd gevoel de deur open, doe in mijn eentje een bak koffie, en ja het is tijd, koffie naar binnen, headset op want het is bijna 9 uur, terwijl ik luister naar mijn wat onrustige hartslag, en nog eens ga bedenken hoe ik de mensen gerust ga stellen zie ik dat in het wegdromen het ondertussen 9.10 uur is.

Geen telefoontje……

Geen mail in de helpdesk box…….

Ik heb mijn collega’s Joey, Erwin, Collin gebeld om te checken of onze telefooncentrale het wel doet, zij bellen in en alles werkt aan onze kant.

Iedereen die ik opgeschaald had, begint zich af te vragen of ik ergens iets gemist heb, nog beter ik begin mijzelf af te vragen wat ik gemist heb, want terwijl ik kan lezen online dat de andere IT dienstverleners om ons heen verzuipen in de aanvragen, hebben wij er NUL, NIKS, NADA!

Wat blijkt namelijk, onze klanten kunnen altijd al overal veilig werken, ongeacht welk apparaat ze daar voor gebruiken, wij passen bij onze klanten wel de laatste technische mogelijkheden toe en automatiseren toekomstgericht, dat die toekomst een pandemie zou zijn had ik niet durven voorzien.

De belasting op onze helpdesk was 0,24%.

#trotsDatum 13-03-2020
Thuiswerken wat nu?

Met de MIE-Cloud bent u geholpen!

Wij hebben verschillende oplossingen in ons assortiment om dit veilig, makkelijk maar vooral snel voor u in orde te maken.

Mocht u interesse of vragen hebben neem dan contact op!Datum 09-03-2020
MIEGROUP internationaal!

Voor onze klant de Botman comfort Group / Neptune hebben wij op het mooie Palma de Mallorca de technische inrichting mogen verzorgen van hun showroom. Verlichte led panelen, verlichting, stroom volgens nen normen en Ruckus WiFi. Ook is het object beveiligd met Axis camera’s. Kan er gebruik gemaakt worden een digitaal presentatiescherm en zijn ze top bereikbaar via VoIP.

#MIE-totaalpakket #niksistegek #alleskan #neptune #botmancomfortgroup #nothingbeatsamiegroupemployeeDatum 07-03-2020
Nieuw cameranetwerk!

In opdracht van het Lyceum Schravenlant te Schiedam mochten wij het gebouw zowel intern als extern voorzien van 16 Axis Companion camera’s, zo kunnen de conciërges live mee kijken, en kan er in geval van een calamiteit gemakkelijk gebruik gemaakt worden van de opgeslagen beelden in full HD.

#miegroup #mie-cam #veilig #axis #mie-tech #nothingbeatsamiegroupemployeeDatum 19-02-2020
Michel wat zijn we trots op je!!

Potverdomme wat zijn we trots, vandaag is Michel geslaagd na maanden hard studeren voor de opleiding vak bekwaam technicus elektra, dit betekend dat wij en onze klanten gegarandeerd zijn van de erkende installateur.

#miegroup #MIE-TECH #nothingbeatsamiegroupemployee


Datum 14-02-2020
Beamers, beamers en nog eens beamers

Voor onze leverancier en klant de montage weer mogen verzorgen op de ISE in de RAI.

#trots #MIEGROUP #nothingbeatsamiegroupemployee


Datum 13-02-2020
Je komt ons overal tegen!

Zo’n klein bedrijf uit Zwaagdijk kan toch nooit landelijke speler zijn, laat staan door het hele land service verlenen. was de aanname van mevrouw de klant. Klopt zei ik, tot ik met een grote glimlach dit kaartje liet zien

#jezietonsookoveral #MIEGROUP #nothingbeatsamiegroupemployeeDatum 30-12-2019
Carlisle Contruction Materials B.V. kiest MIE-WIFI

Op de valreep van dit decennium hebben we een mooi project afgerond. Carlisle Construction Materials (CCM) koos voor MIEGROUP omdat wij zowel adviseren als monteren en goede service verlenen. Voor hun nieuwe SAP omgeving hadden ze simply better WiFi nodig en dat hebben we met MIE-WiFi in combinatie met de Ruckus R510 accespoints geimplementeerd.

Wat doet CCM?

Van het platte dak tot de gevel en van de fundering tot waterpartijen – EPDM producten van CCM Europe zijn zo veelzijdig als bouwprojecten. Achter de vijf merken RESITRIX®, HERTALAN®, ALUTRIX®, HARDCAST® en ECOLAN® gaan meer dan 50 jaar ervaring en enthousiasme voor een innovatief materiaal schuil. Zet met CCM Europe in op succesvolle verbindingen – en op waterdichte oplossingen!

Wij wensen CCM succes met hun verdere SAP implementatie en Niek Schouten bedankt voor het vertrouwen in ons

#ditwas2019 #opnaar2020 #ruckus #ruckuswireless #trots #team #nothingbeatsamiegroupemployeeDatum 20-12-2019
Wij wensen u hele fijne feestdagen

De volgende dagen zijn wij gesloten: 1e Kerstdag, 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.Datum 14-12-2019
Michel Bakker 12,5 jaar in dienst
Vandaag is onze topper Michel Bakker 12,5 jaar in dienst. Op naar de 25 samen! Michel, van harte, iedereen is elke dag mega blij met je.Datum 11-12-2019
Het lijstje van MIEGROUP
Het is die tijd van het jaar dat de lijstjes komen. Ook wij delen graag alvast een mooi lijstje. In 2019 hebben wij zelf, en samen met onze partner Vitasys, de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

396 borden geplaatst
396 borden gedemonteerd
2,8 kilometer datakabel aangelegd en afgewerkt
1,7 kilometer kabelgoot gemonteerd
300 wandcontactdozen aangelegd
3.600 mensen ondersteund per 24 uur
30 klanten gemigreerd naar MIE-Cloud
29 telefooncentrales opgeleverd op basis van VoIP

300 accesspoints geplaatst of vervangen voor nieuwe

Datum 25-11-2019
Een mooie week
Het was weer een topweek. Voor de firma Botman Slaapcomfort zijn wij bezig met het vervangen en aanpassen van de volledige elektrische installatie en voor Jamin mochten wij naar het mooie Texel. Verder hebben wij de firma Grent Gevelrenovatie naar de 21e eeuw geholpen met een ViewSonic touchscreen. Hiermee kan Barry zijn mannen nog beter en tot in detail alles laten zien voordat ze aan een klus beginnen. Van der Werf kwam testen voor hun aankomende beurzen om hun materieel nog beter te kunnen presenteren aan hun klanten. Collega Collin heeft bij een klant de patchkast netjes gemaakt. Op naar weer een mooie week.Datum 11-11-2019
MIEGROUP partner PET West-Friesland
Samen met Vitasys zijn wij te vinden op PET West-Friesland. Het promotie-evenement techniek (PET) is een prachtige gelegenheid om kinderen al vanaf het basisonderwijs in contact te brengen met techniek in de breedste zin.

Organisatie PET West-Friesland: “We zijn heel blij met deze enthousiaste ondernemers, die ons event ondersteunen, met ons meedenken en leuke workshops bieden aan de leerlingen op 14 en 15 november.”

Kijk voor meer informatie op https://petevents.nl/iwe-event/pet-west-friesland/
Datum 7-11-2019
Interactive units voor Epson
Voor Epson weer 15 mooie interactive units mogen op- en afbouwen. Nu op naar het volgende evenement. Mocht u nu ook een beurs, braderie of presentatie hebben en u wilt vonkelen in alle gevallen, neem eens contact met ons op. Wij hebben overal een mooie technische oplossing voor die werkt. Wij bedanken team MIEGROUP/Vitasys.

Datum 19-9-2019
Altijd up to date met MIE-CLOUD
MIE-CLOUD biedt u de mogelijkheid om samen te werken met uw team in de vertrouwde, veilige Microsoft omgeving. Bestanden kunnen overal worden benaderd, op welke locatie of device dan ook. Met de teamsite hebben u en uw team toegang tot inhoud, informatie en apps.

Wij weten hoe belangrijk het is dat IT gewoon goed werkt. Wanneer u kiest voor MIE-CLOUD wordt u daarom volledig ontzorgt. Microsoft zorgt er continu voor dat de infrastructuur, technologie, veiligheid en regelgeving altijd up to date is. MIEGROUP zorgt er daarnaast voor dat uw data altijd up to date is, dat er altijd een recente back-up is en veiligheid gegarandeerd is.


Datum 27-8-2019
MIEGROUP zomerprojecten II
Vrijdag gingen de laatste schermen op transport naar onze klanten voor de laatste montageweek. Poeh hee, wat een zomer; 50 tabletkarren, 85 borden gedemonteerd en gemonteerd, ontelbare werkplekken gedaan, helpdesk open gehad voor 3,6d gebruikers. Van Friesland tot aan Zeeland: je zag ons deze zomer overal.

Wij willen ons personeel bedanken voor hun tomeloze inzet en dat zij ervoor gezorgd hebben dat alles overal goed werkt, hangt en staat! Op naar de laatste week samen!Datum 15-8-2019
Vitasys Educatie Evenement
Woensdag 4 september vindt in het AFAS-stadion te Alkmaar het Vitasys Educatie Evenement plaats. Tijdens dit evenement worden allerlei innovaties gepresenteerd. Samen met diverse partners deelt Vitasys haar visie op trends en belangrijke thema's in de onderwijsmarkt. Uiteraard is MIEGROUP ook aanwezig met een stand.

*Het evenement vindt plaats in het hoofdgebouw en niet in het stadion zelf. Dit gedeelte is door deskundigen veilig bevonden.*

Bekijk hier het volledige programma en meld je aan door een mailtje te sturen naar evenementen@vitasys.nl.Datum 1-8-2019
MIEGROUP zomerprojecten I
Vandaag was de oplevering van het eerste zomerproject. Bij OBS de Springbok hebben wij het gebouw voorzien van nieuwe CAT6A databekabeling en hierdoor hebben alle eindpunten van het netwerk 10GB. In combinatie met de super switches van Ruckus en WiFi van Ruckus is dit netwerk supersnel en stabiel. Wij bedanken OBS de Springbok voor het vertrouwen en de mooie opdracht.

Datum 20-6-2019
Geslaagde ICT Cup
Afgelopen vrijdag deden we mee aan de derde editie van de ICT Cup. Er stonden vijf sporten op het programma: volleybal, softbal, curling, voetbal en lacrosse. Daarnaast was er een sportmasseur aanwezig om de spieren soepel te houden, kon er een balletje getrapt worden op het reuze soccesdartbord en stonden er een aantal pingpongtafels klaar om warm te worden. Het was een topdag en we zijn trots op onze vijfde plaats (er deden 46 teams mee)!

“Ondanks dat tijdens de dag bijna alle weersomstandigheden voorbij kwamen, letterlijk van regen naar zonneschijn, was de sfeer tot aan het einde super! Ieder team heeft zich met volle energie ingezet om er weer een topdag van te maken! En gelukkig konden we de dag afsluiten met een mooi zonnetje”, vertelt Danielle Evers, directeur ICTWaarborg.

Met de ICT Cup is er een bedrag van 11.250,- opgehaald voor Stichting ALS Nederland. Nogmaals dank aan degene die ons team gesteund hebben!
Datum 3-6-2019
viewSONICshop.nl online!
Ons ei is uitgekomen! Met trots presenteren wij www.viewSONICshop.nl.

Viewsonic shop is de grootste ViewSonic-webshop van Nederland. Van kleine tot grote schermen, touch en non-touch; wij bieden voor elke gewenste situatie de beste oplossing. Voor in de huiskamer, kantoor of in het klaslokaal.
Datum 25-5-2019
Nieuwe webshop
In ons kantoor zijn we druk bezig met het afronden van een nieuwe webshop. Maandag 3 juni komt dit 'ei' uit!Datum 2-5-2019
Magische MIEGROUP Montagedagen
Wilt u ook een probleemloze montage van uw digiborden, door een landelijk erkende installateur? Wilt u gegarandeerd zijn dat de door u aangekochte kwaliteitsproducten op een verantwoorde, nette en veilige manier gemonteerd worden? Maak dan gebruik van de Magische MIEGROUP Montagedagen! Deze actie was geldig tot 1 augustus 2019.
Datum 18-4-2019
Nieuwe showroom Zwaagdijk
In onze showroom kunt u kennis maken met onze producten en diensten. Ervaar hoe alles werkt en laat u door ons adviseren. U bent van harte welkom om onze nieuwe showroom in Zwaagdijk (Graanmarkt 9) te bezoeken.Datum 11-4-2019
MIEGROUP steunt ALS
Op 14 juni 2019 vindt de derde editie van de ICT Cup plaats op Sportcentrum Papendal. Tijdens deze sportdag gaan de medewerkers van MIEGROUP de strijd aan met de beste spelers uit de branche. Het wordt een onvergetelijke dag vol actie, waarbij teambuilding, netwerken en samenwerking centraal staan. Tevens staat de ICT Cup in het teken van de strijd tegen de genadeloze ziekte ALS. Het doel is om het opgehaalde bedrag van € 20.719,- van de vorige editie te overtreffen. Steun ons met uw donatie.Datum 1-3-2019
Jubilarissen
Trots: vandaag is Rene de Meijer 12,5 jaar in dienst en Joey Smit 5 jaar. Het is een eer elke dag weer met elkaar te mogen samen werken en waar het elke dag een mooi avontuur is.Datum 27-2-2019
Jamin
Vorige week zijn wij begonnen met de Jamin montages. MIE-TECH heeft deze opdracht in combinatie met Fluffy Media gekregen. Fluffy doet de content en wij het technische vlak. De eerste van de 78 locaties welke wij mogen doen voor Jamin zijn gereed en werkend opgeleverd.
Datum 13-2-2019
Heer Hugo
Gisteren de oplevering en feestelijke opening mogen meemaken van Heer Hugo, het nieuwe toprestaurant in Heerhugowaard. Hier kan in een heerlijke ambiance gegeten, geslapen en gefeest worden. Wij feliciteren Peter en Debby en hun personeel met deze prachtige zaak.

De MIEGROUP kreeg hier het vertrouwen voor het leveren van ons totaal pakket, van WiFi tot telefonie, bekabeling, deuropeners, noem maar op.

Wij bedanken de volgende fabrikanten voor hun hulp en ondersteuning: Ruckus Wireless, AXIS, BENQ, ECLAIR, VIEWSonic en ACER.
Datum 14-12-2018
Coverstory Westfriese Zaken
Met een mooi artikel staan we in de nieuwste editie van Westfriese Zaken. Lees het artikel hier: De MIEGROUP excelleert met bijzondere werkwijze.

Datum 22-11-2018
Einde ondersteuning Windows 7
Op 14 januari 2020 stopt de ondersteuning op Windows 7. Zorg dat je goed voorbereid bent en stap nu over op een modern apparaat met Windows 10 en Office 365. MIEGROUP adviseert je hier graag bij.

Datum 1-10-2018
MIEGROUP opent snelleWiFiwinkel
SnelleWiFiwinkel is dé WiFi-specialist van Nederland. Met een breed assortiment, een uitgebreid team met specialisten én diverse partnerships met fabrikanten bieden wij oplossingen voor alle marktsegmenten. We bieden producten voor thuis en op het werk. Voor iedere situatie of locatie hebben wij een oplossing. Heb je specifieke vragen of wens je een advies op maat, neem dan contact met ons op. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogstaande A-merken, zoals Ruckus Wireless, EnGenius, IgniteNet en Xclaim.

Maak nu kennis met snelleWiFiwinkel en ontvang een Ruckus knuffelhond cadeau
Koop deze week een product van Ruckus en ontvang een gratis Ruckus knuffelhond. Zolang de voorraad strekt.

Maak nu kennis met snelleWiFiwinkel en ontvang 10% kennismakingskorting
Krijg daarnaast 10% kennismakingskorting op alle producten met de code Snellewifi. Deze actie is geldig t/m 8 oktober 2018.Datum 10-9-2018
Nieuwe collega's
Vorige week is Kuner Smaling bij ons gestart als accountmanager binnendienst en Collin Verhoef als stagiair op onze helpdesk. We zijn erg blij met hun komst!
Datum 5-7-2018
MIEGROUP kiest voor Volvo V60 Plug-in Hybrid
Bij MIEGROUP zijn wij continu aan het verduurzamen en vergroenen. Daar hoort ook hybride rijden en een oplaadpunt bij. We hebben gekozen voor een Volvo V60 Plug-in Hybrid en Richard legt uit waarom: “Volvo belooft weliswaar dat zijn V60 Plug-in Hybrid maar 1,8 liter nodig heeft om 100 kilometer te rijden, maar dat is dan wel inclusief een afstand van 50 kilometer die je geheel elektrisch dient af te leggen. Voorin de V60 Plug-in Hybrid ligt de 2,4-liter vijfcilinder D5-motor die 215 pk levert via een zestraps Geartronic-automaat. Er zit op de achteras ook een 70 pk sterke elektromotor die de achterwielen aandrijft. Een accupakket met een capaciteit van 11,2 kWh zorgt voor de voeding, wat de theoretische actieradius van 50 kilometer elektrisch rijden mogelijk maakt. De elektrokracht kan echter ook als hulpje fungeren voor de dieselmotor. Wanneer we zoveel mogelijk elektrisch rijden, komen we tot een gemiddeld verbruik van 1 op 40,1. Best indrukwekkend!”
Datum 29-5-2018
Bas gaat digitaal
www.basgaatdigitaal.nl en www.basteltmee.nl zijn vanaf nu beschikbaar in de cloud. De webbased applicaties bevatten 24 gevarieerde en leuke spelletjes die leerlingen op hun eigen niveau laten werken met taal en rekenen. De vernieuwde applicaties zijn op elke pc met internetverbinding te gebruiken. Kijk voor meer informatie op www.baseducatie.nl.
Datum 24-5-2018
Pas op phisingmails naar aanleiding van AVG!
Deze week heeft iedereen veel mails ontvangen in het kader van de AVG. Een deel van de bedrijven stuurde een informatieve mail waar u verder niks mee hoeft te doen, een ander deel van de bedrijven vraagt expliciet om een actie (meestal toestemming geven voor verdere mailings).

Let op dat u niet overal zomaar toestemming voor geeft. Er zullen namelijk bedrijven zijn die misbruik van de situatie maken. De phisingsmails van tegenwoordig zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Dubbelcheck het en geef geen toestemming aan bedrijven die u niet kent. Bij vragen of twijfels helpt MIEGROUP u graag.

Datum 23-4-2018
ISDN stopt per 1 september 2019
KPN stopt met ISDN. Het ISDN netwerk is verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere oplossingen zoals MIE-VOIP. Maakt u nog gebruik van ISDN? Zorg dan dat u nu stappen onderneemt.

ISDN bestaat sinds de jaren 90. De techniek werd erg populair vanwege de betrouwbare telefoonverbindingen en goede geluidskwaliteit. Inmiddels heeft VoIP (bellen via internet) zich bewezen als gelijkwaardige vervanger. VoIp is flexibeler en goedkoper dan ISDN. Doordat steeds meer bedrijven zijn overgestapt, is het onderhoud aan het ISDN netwerk duur geworden. KPN heeft daarom besloten het ISDN netwerk te vervangen door VoIP.

De voordelen van MIE-VOIP:
  • Lagere kosten
  • Maximale bereikbaarheid
  • Complete controle
  • Nieuwste telefooncentrale
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibel en schaalbaar

Datum 27-2-2018
Het verschil van de Ruckus Access Points
Wegens het toenemende aantal apparaten die men gebruikt en de toenemende behoefte aan een snelle internetverbinding is het leveren van een goede Wi-Fi ervaring belangrijker dan ooit. Dit is echter niet zo eenvoudig. Zeker niet in omgevingen waar veel gelijktijdige gebruikers aanwezig zijn en het Wi-Fi netwerk grote omgevingen moet voorzien van een betrouwbare verbinding. Dit alles brengt veel uitdagingen met zich mee.

De uitdagingen
Een betrouwbaar en stabiel Wi-Fi netwerk is geen eenvoudige opgave. Doordat het Wi-Fi netwerk vaak intensief gebruikt wordt, brengt dit veel uitdagingen met zich mee. Enkele van deze uitdagingen zijn:
- De dichtheid van alle apparaten. Doordat er zoveel apparaten op dezelfde plek en op hetzelfde moment gebruik willen maken van het Wi-Fi netwerk, kan dit zorgen voor een zware belasting op het Wi-Fi netwerk.
- De implementatie van het netwerk. Waar moeten alle access points geplaatst worden om te zorgen voor een optimale verbinding en gemakkelijke bekabeling.
- Alle vereisten van de applicaties die worden gebruikt. Niet elke applicatie is hetzelfde en heeft dezelfde invloed op het netwerk. Zo merkt niemand het als een e-mail iets vertraagd is, maar wanneer men live streamt en de verbinding vastloopt merkt men dit direct. Tegenwoordig wordt dit niet geaccepteerd door de gebruikers.
- De interferentie op het Wi-Fi netwerk. Muren, vloeren, apparaten en zelfs andere Wi-Fi netwerken kunnen zorgen voor interferentie en dus invloed hebben op de kwaliteit van het Wi-Fi signaal.

Ruckus heeft nagedacht over al deze uitdagingen en heeft ze opgelost. Benieuwd hoe? Bekijk onderstaande video.

Datum 1-4-2017
Nieuw bij de Miegroup het MIE concept
Maak kennis met onze MIE concepten voor verschillende productgroepen laat u adviseren op verschillende vlakken en maak gebruik van onze ontzorging.

Datum 15-3-2017
Wij zijn super trots op onze eerste videocase in samenwerking met Alcadis / Ruckus Wireless.
Bekijk hem hier :


Link naar publicatie -> Klik hier