MIE-WIFI

MIE-WIFI

WiFi die het doet. Altijd en overal. Ruckus Wireless en Tp-Link bieden innovatieve Smart WiFi producten voor alle markten: grote bedrijven, het MKB en de consument. Met deze producten vinden we een passende oplossing voor iedere locatie. Hierbij zetten we bijvoorbeeld WiFi-marketing in dat het online bereik van elke ondernemer kan vergroten en inzicht geeft in het gedrag van de doelgroep. De commerciële mogelijkheden zijn draad- én eindeloos. Voor de particuliere klant kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat de kinderen op zolder of in de zomer in de tuin onbeperkt kunnen streamen of dat de Google Nest of Ring Doorbell wel de juiste bereik heeft om zijn werk te kunnen doen.

Ruckus: Altijd een stabiele mobiele verbinding


Ruckus Wireless maakt gebruik van gepatenteerde technologieën waardoor het WiFi-signaal zich automatisch aanpast om een gebruiker optimaal te bedienen. Mobiele apparaten worden, ook bij beweging, voorzien van een stabiele verbinding. Bovendien creëert Ruckus de mogelijkheid om veel gelijktijdige gebruikers per accesspoint te bereiken. Het verlaagt het aantal aansluitpunten en daarmee direct de kosten.

WiFi voor het MKB

MKB-organisaties staan nooit stil en kunnen in omvang flink groeien. Wanneer uw organisatie groter wordt, betekent dit vaak dat er ook meer laptops en andere apparaten worden aangeschaft die voorzien moeten worden van internet. Het Ruckus netwerk groeit zonder probleem met uw organisatie mee. U hoeft zich geen zorgen te maken over desinvestering in de apparatuur. Met Ruckus bent u verzekerd van een uitstekend WiFi-netwerk. Zowel voor uw medewerkers als voor uw gasten. Ruckus biedt de mogelijkheid om dit te scheiden. Daarmee werken uw medewerkers veilig via een afgeschermd WiFi-netwerk, terwijl uw bezoekers een professioneel gastennetwerk gebruiken.

WiFi-marketing: genereer omzet uit je WiFi

Naast snelle, veilige en gebruiksvriendelijke WiFi brengt MIE-WIFI de ondernemer direct in contact met de klant. De inzet van WiFi-marketing vergroot het online bereik, de merkbekendheid en het klantenbestand van uw bedrijf. U kunt advertenties streamen en terwijl bezoekers gratis WiFi gebruiken, verzamelt het systeem relevante persoonlijke gegevens zoals leeftijd, geslacht, specifieke interesses en contactinformatie. Ook geeft het u inzicht in de locatie van klanten zoals looproutes. Automatisch bouwt u een contactenlijst op die u direct en gesegmenteerd kunt benaderen.
Tp-Link
TP-Link levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd.TP-Link , opgericht in 1996, is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur en accessoires voor elk aspect van het dagelijks leven. Het bedrijf is opeenvolgend erkend als nummer 1 aanbieder van Wifi-apparatuur door Analysebureau IDC*. TP-Link levert aan meer dan 170 landen en bedient miljarden mensen wereldwijd.

Dankzij bewezen stabiliteit, prestaties en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft TP-Link een productportfolio samengesteld dat aan ieders behoeften weet te voldoen. Omdat de connected lifestyle blijft evolueren en niet meer weg te denken is uit de samenleving blijft TP-Link groeien om de vraag van morgen te kunnen overtreffen.


Waarom MIE-WIFI?

  • Meest efficiënt dus meest goedkoop
  • Veilig
  • Stabiel
  • Grote capaciteit
  • Perfect bereik