Telefonie Voip

Bespaar op uw huidige telefoniekosten

Via onze partner X2COM bieden wij VoIP telefonie abonnementen en hosted telefooncentrales aan.
De voordelen van X2VoIP :
  • Minderkosten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibel en schaalbaar
  • Duidelijk inzicht in kosten en besparing
* klik op de afbeelding voor meer informatie *
De voordelen van X2desk :
  • Minder vaste kosten
  • Minder belkosten
  • Complete controle
  • Altijd de nieuwe telefooncentrale
  • Uiterst flexibel
  • Maximale bereikbaarheid
* klik op de afbeelding voor meer informatie *

In combinatie met de VoIP abonnementen gebruiken wij gebruik van Aastra/Mitel of Gigaset hardware.

De Mitel 6800-serie bestaat uit een reeks krachtige en moderne SIP-telefoons die geavanceerde interoperabiliteit bieden met veelgebruikte platformen voor IP-telefonie. Alle telefoons van de 6800-serie hebben een elegant en modern industrieel ontwerp, HD-breedbandaudiokwaliteit, een geavanceerde luidspreker en superieure audioverwerking voor handsfree gesprekken met een voller en helderder geluid. Bovendien onderscheiden alle modellen zich door de compacte vormgeving, de allernieuwste milieuverantwoorde functies en een uitgebreide reeks accessoires, zoals een kit voor wandmontage, uitbreidingsmodules en een afneembaar alfanumeriek toetsenbord.

6863i:
Deze SIP-telefoon heeft twee lijnen, een 2,75-inch monochroom grafisch LCD-display, programmeerbare vaste toetsen, neemt weinig plaats in en is de ideale optie voor professionals in een zakelijke omgeving die niet al te uitgebreide telefoonbehoeften hebben.

6865i:
De Aastra 6865i SIP-telefoon is een volledig uitgeruste, uitbreidbare IP-telefoon met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Met acht programmeerbare toetsen, XML-mogelijkheden, ingebouwde ondersteuning voor uitbreidingsmodules en DHSG/EHS-hoofdtelefoons, is de Aastra 6865i SIP-telefoon de ideale keuze voor kleine en grote organisaties die behoefte hebben aan Gigabit-doorvoersnelheid voor pc-connectiviteit.


6867i:
De Aastra 6867i SIP biedt HD-breedbandaudiokwaliteit en een versterkte luidspreker die gebruikmaakt van geavanceerde audioverwerking voor handsfree gesprekken met een voller en helderder geluid. De 6867i heeft een groot LCD-kleurendisplay, dubbele GigE-poorten, zes programmeerbare functietoetsen, vier contextgevoelige systeemtoetsen en ingebouwde ondersteuning voor DHSG/EHS-hoofdtelefoons en uitbreidingsmodules.

6869i:

De Aastra 6869i SIP-telefoon is met een groot 4,3-inch kleurendisplay, krachtige kristalheldere HD-audio en 12 programmeerbare functietoetsen, onmisbaar op uw bureau. Dankzij dubbele Gigabit Ethernet-poorten, magnetische toetsenbord interface, ingebouwde ondersteuning voor DHSG/EHS-hoofdtelefoons en een keur aan uitbreidingsmodules is de 6869i een krachtig en uitbreidbaar communicatieapparaat voor op kantoor.

Gigaset N510 IP PRO:
De N510 IP PRO is het DECT IP basisstation voor kleine tot middelgrote ondernemingen dat alle beschikbare Gigaset PRO DECT-handsets ondersteunt. Hiermee kunt u gebruik maken van de beste Gigaset toestellen in een VoIP-omgeving.

Gigaset SL450 :
De Gigaset SL450 is een handset met een duidelijk 2.4"kleurendisplay. De handset heeft een lange gesprekstijd van 12 uur en een telefoonboek voor 500 contacten. Het toestel is krasvast en bestand tegen desinfecteermiddelen, ideaal voorop kantoor.


Voor meer informatie neem contact op met ons verkoopteam via verkoop@miegroup.nl of 0228-564888.