MIE-VOIP

MIE-VOIP

Bellen via het internet doet u met Voice over IP. Het maakt zakelijk bellen overal beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt. U bespaart flink op uw huidige kosten voor telefonie. MIEGROUP biedt abonnementen en verzorgt de inrichting en implementatie van de telefooncentrales. VoIP: voor optimale belvrijheid.

Telefooncentrale in de cloud

Om te bellen via VoIP heeft u een internetverbinding nodig en toestellen die van deze internetverbinding gebruik maken. Een telefooncentrale in de cloud biedt financieel voordeel en komt uw schaalbaarheid, flexibiliteit en bereikbaarheid ten goede. MIEGROUP werkt met de complete en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrales van X2com.

Minder kosten en onderling bellen gratis

VoIP levert een grote kostenbesparing op. U heeft nog maar één verbinding met het internet nodig en de kosten voor onderhoud, reparaties en vervanging van uw huidige telefooncentrale komen te vervallen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vast laag bedrag per gebruiker. Ook de variabele belkosten gaan omlaag. MIEGROUP hanteert een concurrerend tarief voor bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Bovendien bellen alle klanten van de MIEGROUP gratis met elkaar, overal ter wereld.

Eenvoudig, flexibel en schaalbaar

Onze gebruiksvriendelijke beheeromgeving maakt beheren van het telefoonverkeer eenvoudig en efficiënt. Of het nu om één locatie gaat of meerdere; u heeft alleen een computer of tablet en een internetverbinding nodig om ermee te werken. Software is overbodig.

Groeit of krimpt uw bedrijf? U breidt het aantal toestellen eenvoudig en ongelimiteerd uit zonder aanpassingen aan hard- en software.

Waarom MIE-VOIP?

  • Lagere kosten
  • Maximale bereikbaarheid
  • Complete controle
  • Nieuwste telefooncentrale
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibel en schaalbaar