Promethean ActivPanel Titanium 65 inch, 75 inch, 86 inch

Promethean ActivPanel Titanium 65" 4k, 75" 4k, 86" 4k
Onze krachtige leerkrachtvriendelijke oplossing voor het leslokaal:
De beste prestaties van Promethean op het hoogste niveau, het ActivPanel Titanium biedt de meest intuïtieve en geïntegreerde leerervaring die er is. Barstensvol verbeterde interactiviteit, connectiviteit en tools voor het geven van boeiende lessen. Het ActivPanel Titanium helpt leerkrachten en leerlingen om het meeste te maken van elke minuut in het klaslokaal.

Wie is Promethean:

Al meer dan 20 jaar is onderwijs onze passie. In onze ogen is een bijdrage aan de kwaliteit van onderwijs de hoogste bijdrage die men kan leveren om de samenleving te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat technologie niet alleen bestaat om het leerproces te automatiseren maar om elke leerling te inspireren.

Wij Zijn Gepassioneerd Door Onderwijs

Sinds ons begint hebben wij altijd geloofd dat leren van belang is voor het welzijn van de wereld om ons heen en dat wij bij Promethean de mogelijkheid hebben om een positieve invloed uit te oefenen op de manier waarop leerlingen leren.

Wij Geloven in de Kracht van de Leerling

De leerling staat altijd centraal in onze inspanningen om de kwaliteit en het niveau van leren wereldwijd te verbeteren. De hedendaagse leerling is beter verbonden dan ooit tervoren, wat de mogelijkheid van interactief leren tot leven brengt.

Ons Ultieme Doel is om de Leerling te Motiveren om te Leren

Door onze passie verbeteren van de leerervaring, transformeren we klaslokalen in collaboratieve en meeslepende omgevingen, stimuleren we betrokkenheid en stimuleren we leerlingen tijdens het leerproces.

Promethean in cijfers:

1.000.000+ klaslokalen met een Promethean bord, 50.000+ scholen in 54 landen met Promethean oplossingen, 4.5 miljoen+ leraren en studenten wereldwijd op ClassFlow, 20 jaar ervaringen.

Waarom kiest u voor Promethean ActivPanel Titanium?

Verbeterde interactiviteit
Leerkrachten en leerlingen kunnen samenwerken dankzij de 20 gelijktijdige touchpunten inclusief pen, vinger en wissen met de hand. Intelligente handpalm-technologie weet wanneer een gebruiker even tegen het scherm leunt zodat deze toch op het scherm kan schrijven. Formaat wijzigen, slepen en verplaatsen van meerdere vensters om te multitasken en les te geven vanuit verschillende programma’s of apps tegelijk.

Wi-Fi en Bluetooth
Dit zorgt voor de flexibiliteit die nodig is voor talloze netwerkbehoeftes en zorgt voor een grotere mobiliteit in het klaslokaal. Bluetooth maakt eenvoudige verbinding met STEAM-based hardware mogelijk, denk hierbij aan robots en laboratoriumsensoren.

Twee nabijheidssensoren
Het ActivPanel Titanium start automatisch op wanneer iemand het lokaal binnenkomt. Leerkrachten kunnen snel beginnen door het scherm waar dan ook aan te raken.

Mirroring van apparaten
ActivPanel Titanium kan meerdere apparaten op het scherm tonen (mirroring), hierdoor kunnen leerkrachten en leerlingen samenwerken door hun apparaten te koppelen.

Alles-in-één en altijd verbonden
Het ActivPanel Titanium heeft de snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid van het Android 8-besturingssysteem aan boord, met eenvoudige toegang tot Google Drive en OneDrive-cloudopslag.

Software voor krachtige lesoverdracht
Zorg voor interactieve lessen met uw keuze uit Prometheans prijswinnende educatieve softwareoplossingen. ClassFlow® en ActivInspire® zijn inbegrepen zonder jaarabonnement

Leerkrachtvriendelijke centerconsole
Het ActivPanel Titanium is ontworpen met de leerkracht in gedachten, dit is terug te zien aan het ergonomische, gekantelde besturingsconsole. Leerkrachten hebben directe toegang tot het geïntegreerde menu, volumebesturing, bronselectie en meer.

Lokaal vullend geluid
Studenten die beter horen, leren beter. De speakers met extra bas aan de voorzijde van het ActivPanel Titanium zorgen voor superieure geluidskwaliteit in het gehele lokaal.

Eenvoudige apparaat verbinding
Leerkrachten hebben directe toegang tot de poorten aan de voorzijde voor onder meer HDMI- en USB-verbindingen.

De werking is een eenvoudig en intuïtief. Net als uw tablet of smartphone, maar dan wel een maatje groter. Projecteer uw content eenvoudig en draadloos vanaf uw laptop, tablet of smartphone op de display.

Combineer uw Promethean met de elektrisch bedienbare standaard voor de juiste hoogte instelling en uw totaaloplossing is klaar voor gebruik.


Activpanel-titanium-beschrijving-en-mogelijkheden.pdf

Activpanel-titanium-specificaties.pdf

Verkoopprijs:
Titanium 65" € 2.299,-
Titanium 75" € 2.599,-
Titanium 86" € 3.599,-Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en montage.