Promethean ActivPanel Nickel 65 inch, 75 inch, 86 inch

Promethean ActivPanel Nickel 65" 4k, 75" 4k, 86" 4k
Onze gebruiksvriendelijke oplossing voor het leslokaal:
Promethean ActivPanel Nickel is ontworpen om leerkrachten alle essentiële functionaliteiten te bieden voor een interactieve en boeiende leeromgeving. Internet-klaar en reeds boordevol les tools, het ActivPanel Nickel is een betrouwbare oplossing voor scholen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk en zeer veelzijdig interactief scherm.

Wie is Promethean:

Al meer dan 20 jaar is onderwijs onze passie. In onze ogen is een bijdrage aan de kwaliteit van onderwijs de hoogste bijdrage die men kan leveren om de samenleving te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat technologie niet alleen bestaat om het leerproces te automatiseren maar om elke leerling te inspireren.

Wij Zijn Gepassioneerd Door Onderwijs

Sinds ons begint hebben wij altijd geloofd dat leren van belang is voor het welzijn van de wereld om ons heen en dat wij bij Promethean de mogelijkheid hebben om een positieve invloed uit te oefenen op de manier waarop leerlingen leren.

Wij Geloven in de Kracht van de Leerling

De leerling staat altijd centraal in onze inspanningen om de kwaliteit en het niveau van leren wereldwijd te verbeteren. De hedendaagse leerling is beter verbonden dan ooit tervoren, wat de mogelijkheid van interactief leren tot leven brengt.

Ons Ultieme Doel is om de Leerling te Motiveren om te Leren

Door onze passie verbeteren van de leerervaring, transformeren we klaslokalen in collaboratieve en meeslepende omgevingen, stimuleren we betrokkenheid en stimuleren we leerlingen tijdens het leerproces.

Promethean in cijfers:

1.000.000+ klaslokalen met een Promethean bord, 50.000+ scholen in 54 landen met Promethean oplossingen, 4.5 miljoen+ leraren en studenten wereldwijd op ClassFlow, 20 jaar ervaringen.

Waarom kiest u voor Promethean ActivPanel Nickel?

Blijvende interactiviteit
Docenten en leerlingen kunnen samenwerken met maximaal 15 gelijktijdige touchpunten. Dankzij de technologie voor palmherkenning kunnen gebruikers een hand natuurlijk op het bord laten rusten en natuurlijk schrijven zonder ongewenste markeringen te maken

Mirroring van apparaten
ActivPanel Nickel kan meerdere apparaten op het scherm tonen (mirroring), hierdoor kunnen leerkrachten en leerlingen samenwerken door hun apparaten te koppelen.

Alles-in-één en altijd verbonden
Het ActivPanel Nickel heeft de snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid van het Android 8-besturingssysteem aan boord, met eenvoudige toegang tot Google Drive en OneDrive-cloudopslag.

Software voor krachtige lesoverdracht
Zorg voor interactieve lessen met uw keuze uit Prometheans prijswinnende educatieve softwareoplossingen. ClassFlow® en ActivInspire® zijn inbegrepen zonder jaarabonnement

Krachtige audio
Studenten die beter horen, leren beter. De twee speakers aan de voorzijde van het ActivPanel Nickel zorgen voor een zuiver en dragend geluid.

Eenvoudige apparaat verbinding
Leerkrachten hebben directe toegang tot de poorten aan de voorzijde voor onder meer HDMI- en USB-verbindingen.


De werking is een eenvoudig en intuïtief. Net als uw tablet of smartphone, maar dan wel een maatje groter. Projecteer uw content eenvoudig en draadloos vanaf uw laptop, tablet of smartphone op de display.

Combineer uw Promethean met de elektrisch bedienbare standaard voor de juiste hoogte instelling en uw totaaloplossing is klaar voor gebruik.

Activpanel-nickel-beschrijving-en-mogelijkheden.pdf
Activpanel-nickel-specificaties.pdf


Verkoopprijs:
Nickel 65" € 1.299,-
Nickel 75" € 1.949,-
Nickel 86" € 2.649

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en montage.