Promethean ActivPanel Cobalt 65 inch, 75 inch, 86 inch

Promethean ActivPanel Cobalt 65" 4k, 75" 4k, 86" 4k
Onze krachtige leerkrachtvriendelijke oplossing voor het leslokaal:
Doordacht design voor het klaslokaal, het ActivPanel Cobalt biedt een intuïtieve gebruikservaring via het Unified menu – dit maakt het simpel, snel en eenvoudig om te navigeren binnen de meestgebruikte apps, content en bronnen door de interface en knoppen op ooghoogte te plaatsen voor ergonomische gebruiksvriendelijkheid. Dit is inclusief de Promethean Instant Whiteboarding app – werk samen zonder een computer te hoeven aansluiten en zorg voor interactieve en boeiende lessen op een oneindig groot schoolbord.

Wie is Promethean:

Al meer dan 20 jaar is onderwijs onze passie. In onze ogen is een bijdrage aan de kwaliteit van onderwijs de hoogste bijdrage die men kan leveren om de samenleving te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat technologie niet alleen bestaat om het leerproces te automatiseren maar om elke leerling te inspireren.

Wij Zijn Gepassioneerd Door Onderwijs

Sinds ons begint hebben wij altijd geloofd dat leren van belang is voor het welzijn van de wereld om ons heen en dat wij bij Promethean de mogelijkheid hebben om een positieve invloed uit te oefenen op de manier waarop leerlingen leren.

Wij Geloven in de Kracht van de Leerling

De leerling staat altijd centraal in onze inspanningen om de kwaliteit en het niveau van leren wereldwijd te verbeteren. De hedendaagse leerling is beter verbonden dan ooit tervoren, wat de mogelijkheid van interactief leren tot leven brengt.

Ons Ultieme Doel is om de Leerling te Motiveren om te Leren

Door onze passie verbeteren van de leerervaring, transformeren we klaslokalen in collaboratieve en meeslepende omgevingen, stimuleren we betrokkenheid en stimuleren we leerlingen tijdens het leerproces.

Promethean in cijfers:

1.000.000+ klaslokalen met een Promethean bord, 50.000+ scholen in 54 landen met Promethean oplossingen, 4.5 miljoen+ leraren en studenten wereldwijd op ClassFlow, 20 jaar ervaringen.

Waarom kiest u voor Promethean ActivPanel Cobalt?

Blijvende interactiviteit
Leerkrachten en leerlingen kunnen samenwerken dankzij de 20 gelijktijdige touchpunten. Intelligente handpalm-negeertechnologie weet wanneer een gebruiker even tegen het scherm leunt om met zorg iets op het scherm te schrijven. Formaat wijzigen, slepen en verplaatsen van meerdere vensters om te multitasken en les te geven vanuit verschillende programma’s of apps tegelijk. Wi-Fi-connectiviteit
De ingebouwde wifi-module zorgt voor de flexibiliteit die nodig is voor talloze netwerkbehoeftes en zorgt voor een grotere mobiliteit in het klaslokaal.

Mirroring van apparaten
ActivPanel Cobalt kan meerdere apparaten op het scherm tonen (mirroring), hierdoor kunnen leerkrachten en leerlingen samenwerken door hun apparaten te koppelen.

Alles-in-één en altijd verbonden
Het ActivPanel Cobalt heeft de snelheid, beveiliging en betrouwbaarheid van het Android 8-besturingssysteem aan boord, met eenvoudige toegang tot Google Drive en OneDrive-cloudopslag.

Software voor krachtige lesoverdracht
Zorg voor interactieve lessen met uw keuze uit Prometheans prijswinnende educatieve softwareoplossingen. ClassFlow® en ActivInspire® zijn inbegrepen zonder jaarabonnement

Leerkrachtvriendelijke centerconsole
Het ActivPanel Cobalt is ontworpen met de leerkracht in gedachten, dit is terug te zien aan het ergonomische, gekantelde besturingsconsole. Leerkrachten hebben directe toegang tot het unified menu, volumebesturing, bronselectie en meer.

Krachtige audio
Studenten die beter horen, leren beter. De twee speakers aan de voorzijde van het ActivPanel Cobalt zorgen voor een zuiver en dragend geluid.

Eenvoudige apparaat verbinding
Leerkrachten hebben directe toegang tot de poorten aan de voorzijde voor onder meer HDMI- en USB-verbindingen.


De werking is een eenvoudig en intuïtief. Net als uw tablet of smartphone, maar dan wel een maatje groter. Projecteer uw content eenvoudig en draadloos vanaf uw laptop, tablet of smartphone op de display.

Combineer uw Promethean met de elektrisch bedienbare standaard voor de juiste hoogte instelling en uw totaaloplossing is klaar voor gebruik.

Activpanel-cobalt-specificaties.pdf

Activpanel-cobalt-beschrijving-en-mogelijkheden.pdf

Verkoopprijs:
Cobalt 65" € 1.599,-
Cobalt 75" € 2.399,-
Cobalt 86" € 3.299,-

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en montage.