Smart Metals bevestigingen

Als toevoeging op onze MIE-AV en MIE-TOUCH oplossingen monteren wij bijna alle opstellingen met een Smart Metals bevestiging. Voor vele oplossingen is hier maatwerk van toepassing, maar bij de standaardmontages maken we gebruik van een speciaal geselecteerde productgroep liften- en wandbeugels.

Bijvoorbeeld:

Dit witte onderstel biedt, dankzij zijn 2 kolommen extra stabiliteit en stevigheid voor het werken met een touch display. Het display is eenvoudig op hoogte in te stellen met de handbediening, die hem geruisloos elektrisch versteld. Aan de achterzijde van de montagevoorziening is ruimte gecreëerd voor het plaatsen van een mini pc of overige toebehoren.

Het statief heeft een geïntegreerde bracket met een VESA van maximaal 600-400. Verder is het product goed te combineren met de accessoires van andere vloerliften, denk hierbij bijvoorbeeld aan een vijfvlaksoplossing.
Klik op onderstaande afbeelding om de producten te bekijken:

CONTACT

Voor meer informatie of prijsopgave van Smart Metals bevestigingen kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van MIEGROUP op 0228-584888 of via verkoop@MIEGROUP.nl.