MIE-IT

MIE-IT

De infrastructuur van uw ICT-netwerk is belangrijker dan u denkt. Zonder een goed werkend automatiseringssysteem staat uw bedrijf stil. Bovendien maken een optimale inrichting van uw netwerkomgeving, de juiste digitale apparaten en draadloze WiFi ondernemen én lesgeven een stuk makkelijker en efficiënter. U spreekt de taal van uw doelgroep, wij spreken uw (digi)taal!

Zonder een goed werkend automatiseringssysteem werkt uw onderneming inefficiënt. MIEGROUP neemt u deze zorg uit handen en brengt alles in optimale beweging. Zowel bedrijven als scholen zien de digitalisering groeien in omvang en complexiteit. Onze medewerkers ondersteunen u en uw medewerkers door flexibel, snel, proactief en accuraat te werken. MIEGROUP faciliteert uw automatisering van A tot Z en ondersteunt uw medewerkers. Wij bieden service, advies, levering en montage. Oplossingen voor elk budget.

Van standaard tot maatwerk

Onze ondersteuning varieert van standaard tot maatwerk. Wij combineren onze automatiseringsexpertise met kennis van installatietechniek. Dat maakt ons in staat om zowel hardware als software te verzorgen. U kunt uw automatisering geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden, zowel op locatie als op afstand. Wij beheren en monitoren uw hardware 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Waarom MIE-IT?

  • Beheer en ondersteuning
  • Specialist en ervaringsdeskundige
  • Klankbord en gesprekspartner
  • Helpdesk 24/7 bereikbaar
  • Nazorg, ook zonder onderhoudscontract