KidsCover

Screenprotector

KidsCover heeft speciaal voor kinderen ontwikkelde hoezen voor de iPad, iPad Air en iPad mini op de markt gebracht. De covers zijn gemaakt van het veilige, supersterke maar lichte UVA schuim. Uiteraard zijn er openingen voor de knoppen, camera’s, speakers en aansluitingen. Zo kunnen kinderen veilig spelen en leren op de iPad.


Hoofdtelefoon

Daarnaast heeft KidsCover een duurzame hoofdtelefoon ontwikkelt voor op school en thuis. De hoofdtelefoon is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar, maar past vaak ook bij oudere kinderen. De hoofdtelefoon bestaat uit een stuk licht en veilig EVA schuim, omdat vaak het verstelstuk kapot gaat. Dat kan met de Safe ’n Sound dus niet. Voor de allerkleinste zit er een handige adapter bij die er makkelijk op en af geklikt kan worden. Vaak gaan hooftelefoons kapot door een kabelbreuk en zeker bij gebruik door kinderen. De kabels zijn extra dik gemaakt met een textiele omhulsel. Er op bijten is dan ook veilig. Als de kabel toch kapot gaat, dan is hij er met een gepatenteerd draai en klik systeem af te halen en makkelijk te vervangen. Er is rekening gehouden met het aantal decibellen en deze zijn gelimiteerd op 85dB om gehoorschade te voorkomen.CONTACT

Voor meer informatie of prijsopgave van KidsCover kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van MIEGROUP op 0228-584888 of via verkoop@MIEGROUP.nl.