Informatie

ORGANISATIE:

De MIEGROUP automatisering is een unieke onafhankelijke dienstverlener. Wij zijn een specialist op het gebied van ICT-infrastructuur binnen onderwijsinstellingen en bedrijven. MIEGROUP automatisering heeft in 2004 een speciale afdeling opgericht die de taal van het onderwijs spreekt.

Visie:

Het middel: automatisering moet voor gebruikers laagdrempelig zijn en alle gebruikers binnen uw organisatie moeten altijd: eenvoudig, gemotiveerd en in een veilige omgeving hun werk kunnen doen.

Doel:

Ons doel is om op een eerlijke en heldere wijze een ondersteunende verlenging van uw organisatie te zijn, waarbij uw continuïteit onze prioriteit nummer 1 heeft.

Aanpak:

Door met u de zaken in kaart te brengen, als gesprekspartner en als klankbord, in combinatie met onze expertise en communicatie komen we met u tot dé oplossing.Ontzorgen:

Wij begrijpen als geen ander dat automatisering op dit moment een van uw eerste zorgen is! Zonder goed werkend automatiseringssysteem staat uw gehele organisatie stil.

Organisaties zien hun ICT-omgeving groeien in omvang en complexiteit. Om gebruikers optimaal te ondersteunen moet de ICT-afdeling binnen of buiten uw organisatie flexibel, snel, proactief en accuraat werken.

Voor de ICT-afdeling een uitdaging daaraan de juiste invulling te geven. Uiteraard is daarbij de afweging tussen kosten en opbrengsten de constante factor. MIEGROUP automatisering biedt verschillende mogelijkheden om u hierbij volledig te ondersteunen en te ontzorgen. Elke organisatie is uniek zo ook onze dienstverlening en service.

Ondersteuning variërend van standaard tot maatwerk, met de mogelijkheid van complete of gedeeltelijke uitbesteding zowel op uw locatie als op afstand. Er is altijd een passende oplossing.

MIEGROUP automatisering kan u voorzien van service, advies en levering op gebied van al uw automatisering wensen.

Wij zorgen mede door proactief beheer en monitoring van uw hardware dat elk component 24 uur per dag 7 dagen per week probleemloos functioneert.

Daarnaast combineren wij uw automatisering behoefte met onze installatietechniek kennis.

Bij oplevering is de hardware vakkundig volgens VCA en Sterkin veiligheidsnormen gemonteerd.

Deze unieke service heeft op vele organisaties al onaangename verrassingen voorkomen.


Klik hier voor teamviewer