MIE-CLOUD

U kunt er niet meer omheen, elke netwerkomgeving heeft ermee te maken: de digitale transformatie. Boeken zijn tablets geworden, pennen maken plaats voor het toetsenbord en een schoolbord wordt niet meer beschreven met krijt. Het is een ontwikkeling die doorgaat en nog lang niet stopt!

MICROSOFT OFFICE 365

In een wereld waar alles digitaal wordt gemaakt en ingeleverd, is efficiëntie een belangrijke factor. Microsoft heeft hierop ingespeeld met Office 365. Bestanden kunnen nu overal worden benaderd, op welke locatie of device dan ook. Met de teamsite hebben u en uw team altijd toegang tot inhoud, informatie en apps. U kunt een teamsite gebruiken om bestanden op te slaan en hieraan samen te werken of om gegevenslijsten te maken en beheren. Dit bevordert ook de samenwerking onderling.

Altijd productief

MIE-CLOUD is een cloud gebaseerde oplossing dat elke netwerkomgeving in staat stelt om productief te zijn terwijl alle gegevens veilig blijven.  Wij maken gebruik van Microsoft Azure, Intune (Education) en Office 365.

Microsoft Azure is een continu uitbreidende serie cloudservices waarmee internetdiensten aangeboden worden via het internet of binnen de omgeving van het eigen bedrijf. Intune voor onderwijs is software die u gebruiken kunt voor het verbeteren van de resultaten van de studenten . Microsoft Office 365 is een verzameling van internet diensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als onlinediensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide.

Wanneer u kiest voor MIE-CLOUD heeft u geen aanschafkosten meer voor een server op locatie en de bijbehorende beheerkosten daarvan. De IT-omgeving wordt volledig beheerd conform de door u gestelde wensen.

Volledig ontzorgt

Wij weten hoe belangrijk het is dat IT gewoon goed werkt. Wanneer u kiest voor MIE-CLOUD wordt u daarom volledig ontzorgt. Microsoft zorgt er continu voor dat de infrastructuur, technologie, veiligheid en regelgeving altijd up to date is. MIEGROUP zorgt er daarnaast voor dat uw data altijd up to date is, dat er altijd een recente back-up is en veiligheid gegarandeerd is.

microsoft-office365-verantwoordelijkheden

Daarom MIE-CLOUD

  • Samenwerken in vertrouwde Microsoft omgeving
  • Overal toegang tot de gewenste data
  • Lagere IT beheerkosten
  • AVG proof
  • Veilig en stabiel

Met MIE-CLOUD kan ik altijd bij mijn bestanden en is samenwerken heel eenvoudig.


Contact

Voor meer informatie over MIE-CLOUD kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van MIEGROUP via 0228-584888 of verkoop@miegroup.nl.