MIE-CAM

MIE-CAM


De Miegroup biedt een totaaloplossing voor al uw beveiliging. Van zowel uw online activiteiten als in en om uw pand/huis. Voor uw camerabeveiliging zijn wij officiële dealer van 2 van de grootste merken op dit moment: AXIS en Hikvision.

Axis
AXIS-producten zijn speciaal ontwikkeld voor het kleinbedrijf. Dag en nacht registreren de camera’s de gebeurtenissen in uw pand en u kunt altijd live meekijken. Het camerasysteem stelt u in staat de bedrijfsruimten en waardevolle spullen te bewaken vanaf de computer in het bedrijf, maar ook thuis of onderweg met uw smartphone of tablet. U kunt direct foto’s en filmpjes maken van wat er op dat moment gebeurt.

Axis omvat betaalbare camera's, recorders, software en accesoires. Het is eenvoudig in gebruik en snel aan te passen aan veranderde behoeften. Een veilig gevoel voor u en uw medewerkers/huisgenoten,

Stel zelf uw AXIS-systeem samen
Uiteraard wilt u de beste beveiliging voor uw pand, daarom is het mogelijk om zelf uw AXIS systeem volledig samen te stellen. Kies als eerst een gewenste type camera, breidt deze vervolgens uit met meerdere typen, aansluitpunten, opslagcapaciteit en software. Met AXIS Companion kunnen er tot 16 camera’s aan het systeem worden toegevoegd. Uitbreiding hiervan is eenvoudig en betaalbaar.

Hikvision
Hikvision is de wereldwijde marktleider op het gebied van camerabeveiliging en deurtoegangsystemen. De producten staan vooraan op het gebied van draadloze IP technologie, vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De zeer uitgebreide productlijn van Hikvision varieert van IP camera's tot recorders en bijbehorende accessoires. De beeldkwaliteit van Hikvision is ook in het donker ongeëvenaard waardoor u alles haarscherp in beeld hebt mocht dit nodig zijn.

Ook Hikvision is schaalbaar. U kunt beginnen met 1 of een paar camera's en indien de behoefte toeneemt kunnen de daarop volgende camera's probleemloos in het netwerk geïntegreerd worden.

Waarom MIE-CAM?

  • Advies op maat
  • Een duidelijk en betaalbaar portfolio
  • Professionele kwaliteit
  • Live meekijken via de app
  • Opname- en opslagcapaciteit
  • schaalbaar netwerk